V torek 1.12.2009 se dobimo na že tretji tradicionalni matičarski tekmi.
Prizorišče bo tudi letos velika, previsna, rdeče - modra stena na OŠ Nove Jarše, pričnemo točno ob 19 00.
Prijave bomo zbirali na kraju samem, štartnine ni! Kot je bilo običajno, bomo tudi letos tekmovali v različnih kategorijah
1. Tečajniki (tečajniki ŠP-jesen 2009 in AŠ 2009/10): me prav zanima, ali bodo naši nadebudni športni plezalci uspeli ugnati še bolj nadebudne in zagrete alpinistične tečajnike. Obeta se borba na nož!
2. Legende: legende so jeseni pridno trenirale, videvali smo jih lahko v Miški, Ospu in predvsem Kalu. Miško obljublja, da bodo letos grifi dovolj trdno priviti!
3. Pićkice: nekdanja kategorija rekreativcev, že lani smo bili priča boju do zadnjih moči. S preplezano Kathmandujsko 7a je Ortič nedvomno favorit. Pokažite mi, da se motim!
4. Možače: kaj bi govoril! Dekleta bojo nedvomno pokazala vso surovo moč, pripravite se na vzdihanje in kričanje kot ga v domači postelji gotovo niste vajeni. Tu je konkurenca brez dvoma najhujša.
5. Asevi: kaj zmore the best of the best tega odseka? Frikoti, pa ja ne bo letos zopet zmagal alpinist!
V kategorijah 1-4 bodo tekmovalci plezali eno smer (imeli bodo 2 poizkusa), v kategoriji 5 bodo tekmovalci imeli 3 poizkuse v isti smeri.
Smeri bodo nove, atraktivne in predvsem zabavne (postavljalci so Jernej Turenšek, Dejan Miškovič in Anže Martinčič)!
Komaj čakam, da se vsi vidimo in skupaj navijamo drug za drugega,
Vaš načelnik
TRADICIONALNA 3. MATIČARSKA TEKMA
- Najvisja Instanca
- Ime in priimek: zadnje guralo
še vabilo na sprejem bi tudi počasi sedlo
Ne mene več prosit za izpisnice