| detektor kovin |  |
Objavljeno: Pon Feb 08, 2010 11:06 pm |
|
|
| nejka |
|
|
| |
| Pridružen/-a | Ned Nov 2005 20:49 | | Prispevkov | 36 | | Kraj | ljubljana, neja malis |
|
|
|
 |
 |
 |
|
če ima slučajno kdo napravico kot je detektor kovin (k zaznava vsaj 1m v globino) ga zelo zelo zelo lepo prosim če mi jo posodi za kak dan ali dva. če pa kdo dela v taki službi, da jo uporabljajo, pa se mu bom še toliko bolj hvaležna če si jo sposodi!
seveda poskrbim, da ne ostane suhih ust ... napijm ga dokler lohka pije  |
|
|
|
|
Objavljeno: Ned Feb 14, 2010 3:29 pm |
|
|
| aname |
|
|
| |
| Pridružen/-a | Sob Okt 2009 13:39 | | Prispevkov | 4 | | Kraj | ana šarec |
|
|
|
 |
 |
 |
|
sem slisala, da se ga DA menda rentat za 20EUR/dan.
za več info poklici Habjana, ker mi je on to omenil
LP |
|
|
|
|
Objavljeno: Pon Feb 15, 2010 5:20 pm |
|
|
| bikec |
|
 |
| |
| Pridružen/-a | Čet Maj 2005 11:12 | | Prispevkov | 271 | | Kraj | anže martinčič |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Si se v zlatokopko prelevila? |
|
_________________ fuk je kranjcem v kratek čas |
|
|
|
Objavljeno: Tor Feb 16, 2010 2:17 pm |
|
|
| Stef |
|
 |
| |
| Pridružen/-a | Sob Jul 2005 16:01 | | Prispevkov | 138 | | Kraj | ?tefan Wraber, okolica Orto bara |
|
|
|
 |
 |
 |
|
al si deviški pas zgubila na taboru?  |
|
_________________ takle mamo, ce je vojna, je vojna za vse... |
|
|
|
Objavljeno: Tor Feb 16, 2010 9:47 pm |
|
|
| nejka |
|
|
| |
| Pridružen/-a | Ned Nov 2005 20:49 | | Prispevkov | 36 | | Kraj | ljubljana, neja malis |
|
|
|
 |
 |
 |
|
mhm po peščenih plažah iščem keš, ure, zapestnce, ogrlce, ovratnice, ogležnice, zlate zobe in vso drugo kovinsko robo valda deviške pasove še posebi, k grejo za med
Štefi, na taboru me ni blo, tko da ga nism tm zgubla ... amapk sj, ti jih maš vrjetn velik shranjenih pa za posodt, an?
hvala vsem za informacije, amapk očitn bom počakala do pomladi, k baje ne vlečejo dobr čez sneg  |
|
|
|
|
Alpinistični odsek PD Ljubljana Matica Seznam forumov » Kupim, prodam, iščem
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1
|
|
|
|
|
|