Mladinski odsek - Dogodki

Komna, 1520 m, zaključni izlet za učence in starše (Očistimo naše gore)

izlet/pohodobmočje: Julijske Alpe
Datum:24.06.2017ob: 09:00 do: 25.06.2017
zborno mesto:na parkirišču pri Koči pri Savici
vodnik/kontakt:Anja Peternel / 041 665 976Mladinski odsek
težavnostna stopnja: lahkapot: označena pot
primernost:za učence s starši, ki med letom obiskujejo naše planinske krožke
okvirni čas hoje:3 h + 1,5 h
oprema in dokumenti:visoki planinski čevlji, anorak, majica, hlače in nogavice za preobleči, malica, pijača, pripomočki za osebno higieno, sončna krema, denar za pijačo in kakšen spominek, knjižica Mladi gornik ter pisalo.
način prevoza:lasten prevoz
stroški:stroške prehrane (kosilo, večerja, zajtrk) in prenočitve krije PD Ljubljana - Matica
prijave:Prijavite se lahko preko spletne prijavnice najkasneje do petka, 16. 6. 2017, oziroma do zapolnitve mest!

Očistimo gorePD Ljubljana - Matica v sodelovanju z akcijo Očistimo naše gore organizira planinski pohod, ob katerem bodo naši mladi planinci in njihovi starši pomagali tudi k lepšemu in bolj čistemu okolju.

Na zbornem mestu bomo vsaki družini razdelili rokavice in biorazgradljivo vrečko akcije in skupaj se bomo odpravili proti Domu na Komni.  Pri koči bomo imeli daljši počitek, kjer se bomo okrepčali s kosilom. Po kosilu se bo skupina planincev odpravila do Bogatinskega sedla, ostali pa bodo pri Domu na Komni uživali v zabavno-športnih igrah in animaciji. Za popotno malico bo poskrbel Mercator.

Časi hoje: Koča pri Savici – Dom na Komni 3 ure; Dom na Komni – Bogatinsko sedlo 1,5 ure

Okoli 18. ure bo v domu organizirana večerja. Tisti, najbolj pogumni, pa bodo imeli možnost v koči tudi prespati in se naslednji dan po zajtrku odpraviti še na kakšen bližnji vrh ali pa nazaj v dolino.

Prijavite se lahko preko spletne prijavnice (prijave so potekle) najkasneje do petka, 16. 6. 2017, oziroma do zapolnitve mest!

Opomba:

Dogodek bomo fotografirali z namenom promocije akcije Očistimo naše gore. S poslano prijavnico čistilni izlet starš oziroma skrbnik v imenu svojega otroka izjavljam:

- da Zavarovalnica Triglav, d.d., Miklošičeva 19, 1000 Ljubljana, kot upravljavec zbirk osebnih podatkov, v sklopu pohoda, ki bo 3. junija 2017, posname in obdeluje fotografije mojega otroka, katerega zakoniti zastopnik sem, za namen objave fotografij v oglasih objavljenih v tiskanih in digitalnih medijih, zgolj v okviru promocije akcije Očistimo naše gore.

- da za pojavnost mojega otroka na fotografijah ter za njihovo uporabo za namen iz prve alineje te izjave ne zahtevam nobenega denarnega nadomestila oziroma povrnitve kakršnihkoli stroškov;

- da sem skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), seznanjen, da lahko kadarkoli zahtevam vpogled, prepis, kopiranje, dopolnitev, popravek, blokiranje in/ali izbris navedenih osebnih podatkov (fotografije), z zahtevo, poslano na naslov Zavarovalnica Triglav, d.d., Služba za korporativno komuniciranje, Miklošičeva 19, 1000 Ljubljana.


Objavljeno: 12.6.2017 ob 12:10 , zadnja sprememba 17.8.2017 ob 09:42 Št. ogledov: 152