Planinsko društvo - Dogodki

Očistimo naše gore pri Domu v Kamniški Bistrici

srečanje
Datum:02.07.2017
vodnik/kontakt:pri Domu v Kamniški BistriciPlaninsko društvo
prijave:udeležbo potrdite na e-naslov ocistimo.gore@triglav.si ali s sporočilom na Facebook strani akcije Očistimo naše gore.

"Zapomni si! Srednja zmajeva glava je prava. Vseh drugih šest takoj zraste vnovič in zver je še bolj napadalna," je starček posvaril pogumnega Vrtomirja ob vstopu v dolino Kamniške Bistrice. Kako se je končal boj v zmajevi votlini ob izviru Bistrice in ali se tam še vedno skriva zmajev zaklad?

Prelepa dolina Kamniške Bistrice je zaklad – taka kot je.

 

 Zato se nam pridružite na našem dogodku v nedeljo, 2. julija pri Domu v Kamniški Bistrici.

Nekaj časa bomo namenili čiščenju, nekaj temu, da se kaj novega naučimo, nekaj zabavi.

Podali se bomo na tri različno zahtevne pohode v okolici doma, ki bodo prilagojene najmlajšim, malce starejšim in zahtevnim planincem.

Na dogodku se bodo otroci in mladi lahko pogumno kot Vrtomir zavihteli na plezalno steno, se drzno spustili po tirolski žičnici ali se udeležili različnih iger in svoj zaklad našli skozi zanimiv geolov. Spodbujal jih bo tudi Kuža Pazi.

Vse planince čaka planinska malica, zabavne-športne igre ter poučne delavnice.

V sodelovanju z Gorsko reševalno zvezo Slovenije bomo predstavili program SarOS za hitrejše reševanje ponesrečencev v gorah, kolegi reševalci pa bodo za otroke organizirali orientacijsko tekmovanje. Z nami bodo tudi člani slovenske biatlonske reprezentance.

Prosimo vas, da udeležbo potrdite na e-naslov ocistimo.gore@triglav.si ali s sporočilom na Facebook strani akcije Očistimo naše gore.

Pridite in povejte naprej!


Objavljeno: 12.6.2017 ob 13:32 , zadnja sprememba 12.6.2017 ob 13:50 Št. ogledov: 116