Planinsko društvo - Novice

Srečanje harmonikarjev

Objavljeno: 10.8.2009 Št. ogledov: 397

NAJ HARMONIKAR 2009
Dom v Kamniški Bistrici,
sobota, 22. avgusta 2009, s pričetkom ob 13. uri

Vabimo vas na 4. vseslovensko srečanje v igranju na diatonično harmoniko v Kamniški Bistrici (pri Planinskem domu) z naslovom "NAJ HARMONIKAR 2009", ki bo v soboto, 22. avgusta 2009, s pričetkom ob 13. uri. Srečanje prireja Planinsko društvo Ljubljana-Matica v sodelovanju s podjetjem Bomark d.o.o. 

Na srečanju lahko sodeluje vsakdo, ki bo najkasneje do četrtka, 20. avgusta poslal izpolnjeno prijavnico na sledeči naslov: Bomark d.o.o., Celovška cesta 280, 1000 Ljubljana, s pripisom "Srečanje harmonikarjev".

Do omenjenega datuma se lahko prijavite tudi tako, da pošljete izpolnjeno prijavnico na elektronsko pošto: miha.debevec@siol.net.

V primeru, da bo število prijavljenih preveliko, bo udeležba na srečanju omejena, zato vas prosimo, da prijavnice pošljete čimprej, saj bomo, v primeru omejitve prijav, upoštevali le prvih 30 prispelih prijavnic.

Informacijo o tem boste lahko preverili dan pred srečanjem med 9. in 12. uro na telefonski številki 041 / 806 414.

Osnovna pravila srečanja so sledeča:

  • Nastopajoči naj si izbere dve skladbi po lastni izbiri (v kolikor bo prijavljenih preveč kandidatov, bo vsak odigral samo eno skladbo in sicer tisto, ki jo bo označil v priloženi prijavnici - glejte navodila v prijavnici).
  • Vrstni red nastopajočih se izžreba pred začetkom srečanja. Vsak nastopajoči bo prejel tudi bon za brezplačni obrok hrane in pijače ter priznanje.
  • Zaradi potrditve udeležbe in ostalih organizacijskih postopkov se zglasite pri odru za nastopajoče najkasneje pol ure pred začetkom prireditve.

Pred, med in po srečanju harmonikarjev bo poskrbljeno tudi za predvajanje dobre glasbe. Prireditev bo potekala v vsakem primeru, ne glede na vremenske razmere. 

Vljudno vabljeni vsi, seveda tudi z družinami in prijatelji!


MIHA DEBEVEC
Predsednik organizacijskega odbora

PRIJAVNICA:


Komentarji - Dodaj komentar