Ma, ve? kaj? Se raje ne bi naro?il. Ne biti u?aljena, ampak se je prijateljica tolk spremenila, da je ne spoznam ve?.
Recimo, zadnji? berem in objavite tole ...
Ro?natim pra?i?em sem porezala u?esa
Velika dama slovenske poezije, pisateljica, ?ansonjerka, re?iserka, dobitnica viktorja za ?ivljenjsko delo in (zavrnjene) Pre?ernove nagrade je ro?natim pra?i?em z ostrim jezikom porezala u?esa.
Samosvoja in trmasta umetnica je z dilemo porezati ali ne, opravila v samici: "To je [bila] moja stalna dilema. Pravzaprav sem z njo raz?istila v samici. Ugotovila sem, kaj v ?ivljenju je pomembno in kaj ne. Samota in gro?nje odlu??ijo nepotrebne zadeve. Ugotovi?, kaj ti je pilo kri in tratilo ?as."
Zmeraj so trkali ob pravem ?asu
?enska, ki je ... [leta] 2006 skoraj negibna od utrujenosti in zamaknjena od skoraj misti?nega do?ivetja sedela na leseni klopci pred premierjevo hi?ko, pila kavo, kadila cigaro in do?ivela ?ast in slavo najlep?e Evropejke. "Vse se je zgodilo po naklju?ju," se danes smeji samozavestna, mladostna gospa v najlep?ih letih, ki ?ivljenje zajema z veliko ?lico, "zmeraj sem trkala ob pravem ?asu in sku?ala za?etno napetost na vso silo razbiti s planinskimi dovtipi in morda kak?nim ?ilcem doma?ega."
No, prosim?! Za?elim si pravljic, dobim pa tole!
Mah, ?e ?e Jani ne, sva z dopisovanjem vsaj Nedi in Malen?ku dvignila branost.
Dobro plezaj ?ez vikend, pa treniraj, da ne bodo spet kak?ni no?ni sestopi po poteh - preko katerih so polo?eni spe?i mo?je - na programu. Adieu!