Virensova z base jumperji.

Herojske zgodbe z gora in gostiln.
Odgovori
tipitasa
Prispevkov: 48
Pridružen: 10 Apr 2015, 02:09
Ime in priimek: Nataša Vodopivec

Danes sva šla z Jakatom splezat Virensovo v Kogel. Zaradi možnosti popoldanskih ploh in govoric o gužvi sva bla zelo zgodnja. Poleg naju je bla v Koglu samo še ena naveza, dežja pa tut ni blo.

Smeri so večinoma izgledale suhe, nama je pa tista naveza rekla, da je bila Kamniška premokra in so zato spremenili plan.
Slika

Pa tut nekej snega je še spodej.
Slika

Ko sva bla na polovici se je nekdo z vrha zadrl, nej mal pazimo, ker bodo skočili. Sva lih ugibala a bo padalec al base jumper in na srečo so bli štirje base jumperji, ker me že dolg zanima kako to izgleda v živo. Noro!! Samo baje imajo base jumperji omejen rok trajanja...
Slika

Bli so nori oblaki.
Slika

Na vrhu nas je začasno en tut mal prekril.
Slika

Se je pa vidlo tut do Skute in Štruce. Vse od Kogla naprej in do pod stene je vse še v celoti pod snegom, ni noben kamen vn gledu.
kastelicp
Prispevkov: 26
Pridružen: 19 Mar 2015, 21:49
Ime in priimek: Peter Kastelic

A sta jih vprašala če loh pokažejo nalepko z rokom trajanja?
:evil:
VidVilhar
Prispevkov: 63
Pridružen: 30 Jun 2015, 14:29
Ime in priimek: Vid Vilhar

Bom kar sem napisal, čeprav se danes ni nihče metal s Kogla :wink: . Z Veseljakom sva šla u Virensa, družbo so nama delali Kretničar in dva Akademca pa še Bor in Marinko par metrov stran v Rumeni zajedi. Smer niti ni preveč mokra, v srednjem delu sva plezala po varianti prvopristopnikov bolj po levi, zadn cug je pa itak sam lep :D :D . Fotke sledijo...
Pes ki laja je premalo kuhan.
gogi111
Prispevkov: 5
Pridružen: 07 Jul 2015, 07:45

Slika

Slika

Slika

Slika
Odgovori