En kup nečesa

Herojske zgodbe z gora in gostiln.
Odgovori
VidVilhar
Prispevkov: 77
Pridružen: 30 Jun 2015, 14:29
Ime in priimek: Vid Vilhar

Živ!
V vsesplošni mrzlici objavljanja bi bil že čas, da še jaz dodam svojo kapljico v morje  :)  . Približno polovica letošnje poletne plezarije je minila v razvažanju tečajcev, dobršen del preostanka so sproti podelali soplezalci, meni pa ostaja štukanje lukenj  :P  
Slika 

Hit letošnje šole: Madona:)

Slika

Hribolazenje je včasih naporno...

Gesause me je s kvaliteto plezarije res pozitivno presenetil.

Slika

Huda zajeda v smeri Rote Rinne. Če bi se nahajala nad kakšnim dolomitskim prelazom, bi bila "v uporabi" 24/7

Slika

Asfalt  :P  

Da glava ob obilici trdnih grifov nebi postala lahkomiselna, sem šel takoj po prihodu domov z Logaškim Čukom v Steber Rogljice. 

Slika

Smer sploh ni tako podrta, kot vsi govorijo, zahteva pa nekaj zbranosti, ki je v Julijcih itak na mestu vedno in povsod. Če se imaš vsaj malo rad  :wink:  

Po letošnji rundi Planike sva šla s Štulijem v Tamar preverit, kako delujejo počivavčerji. Ker oba precej slabo poznava Šite sva se podala v ultraklasiko: Zajedo.

Slika

Kralj Matjaž pravi, da z masko odražamo stanje duha v družbi.

Slika

Slovenska skala odraža stanje duha v slovenski politiki. Nič ne drži skupaj  :P  

Slika

Dr. Ash-Toolar

Slika

Dan pozneje sva se sončila v Rumeni diagonali, sledilo pa je še tridnevno čeharjenje nad Falzaregom s kar lepim procentom ferajna. Plezal sem same uživaške smeri z malo dostopa, skoraj, kot bi šel na morje. Mogoče velja omeniti smer Constantini-Ghedina v drugem stebru Tofane. Samokham je ostal zvest svojim principom in opravil prvo ponovitev brez uporabe nog  :mrgreen:  

Slika

Pejte plezat!
 
Pes ki laja je premalo kuhan.
Odgovori