Mihov memorial, sobota 7. 10.

Če iščeš soplezalca, popotnika, idr...
Odgovori
shukran
Prispevkov: 96
Pridružen: 07 Dec 2009, 19:47
Ime in priimek: Ana R.

9. Mihov memorial

Slika

V spomin Mihi Valiču, ki se je pred osmimi leti ponesrečil na sestopu s Čo Oja, AO Rašica prireja 9. Mihov memorial. Tekli in kolesarili bomo po poteh kjer se je Miha pripravljal za svoje odprave.

Prireditev je netekmovalnega značaja in bo potekala po polhograjskih hribih med Šentvidom in Škofjo Loko.


Dobimo se v soboto 7.10.2017 ob 10h v Šentvidu pred Narodnim domom (Prušnikova 99). Od tam se bomo podali po poteh, kjer se je Miha ponavadi pripravljal za odprave.

Proga bo postavljena v dveh različicah, tekaški in kolesarski, potekala pa bo v obliki enostavne orientacije z vmesnimi kontrolnimi točkami, ki bodo vrisane na karti. Karto udeleženci prejmejo na štartu.
Tekaška proga bo dolga okoli 20 - 30 km (cca 4 ure), kolesarska pa malo daljša, a v podobnem časovnem okviru. Na polovici proge bomo za udeležence pripravili tudi osvežitev (pijačo in prigrizek).

Cilj bo na obrobju Škofje Loke (karta), kjer boste postreženi z obilno količino jedi na žlico (mesna in zelenjavna varianta) ter pijačo.

Na štartu bo možno pustiti osebno opremo (rezervna oblačila ipd.), ki bo prepeljana na cilj. Prevoz nazaj v Ljubljano ali kamorkoli drugam si udeleženci organizirajo sami. V primeru slabega vremena memorial odpade.


Kdor se ne more udeležiti aktivnega dela, lahko pride direktno na cilj po 14. uri, kjer bomo nadaljevali z druženjem.


Udeležba je brezplačna, zaradi lažje organizacije je obvezna prijava. Na prijavi tudi oddate svoje email, kamor vas obvestimo če pride do sprememb. Prijavite se prek obrazca https://goo.gl/forms/NYSmtlrjmlJRxR8q1. Prosimo, da se prijavite najkasneje do četrtka 5.10.2017.


Morebitne dodatne informacije lahko dobite na 031 649 129 (Blaž Grapar)


Lepo vabljeni
Odgovori