Stran 1 od 1

Podelitev priznanj najuspešnejšim v alpinizmu

Objavljeno: 16 Jan 2019, 00:15
Napisal/-a Izi
V sredo, 30. januar 2019, ob 17.30, Gospodarsko razstavišče Ljubljana (dvorana Urška).

Namen izbora je ovrednotiti najkakovostnejše alpinistične vzpone, vrhunske športnoplezalne dosežke in uspehe v lednem plezanju in turnem smučanju ter javnosti predstaviti dosežke slovenskih alpinistk in alpinistov, ki so lani opravili več uspešnih vzponov in odprav, športnih plezalk in plezalcev, za katerimi je znova imenitna sezona, ter lednih plezalcev in turnih smučarjev, ki so dosegli odlične tekmovalne dosežke na svetovni ravni. Podelili bomo tudi priznanje za življenjsko delo v alpinizmu.

Prireditev bo obogatena z alpinističnimi in plezalnimi kratkimi filmi, pred njo, ob 16.00, pa bo predavanje Aleša Česna in Luke Stražarja o lanskem vzponu na Latok I, prav tako v dvorani Urška.

Člani registriranih alpinističnih in športnoplezalnih odsekov - za prevzem brezplačnih vstopnic vas prosimo, da se prijavite na elektronski naslov alpinizem@pzs.si ali sportno.plezanje@pzs.si, do petka, 25. januarja 2019, do 20. ure (ime in priimek za vsako vstopnico). Ostali se lahko dogodka udeležijo z vstopnico, ki jo kupijo na blagajni sejma.

Poobjava s KA: https://ka.pzs.si/novica.php?pid=13114

Objavljeno: 31 Jan 2019, 08:57
Napisal/-a shukran
Matičarji so včeraj odnesli polovico nagrad za najuspešnejše alpiniste 2018.

Iskrene čestitke vsem nagrajencem, še posebej pa Mariji Jeglič, ki je najuspešnejša alpinistka preteklega leta, Matevžu Štularju, ki je najperspektivnejši alpinist, Gašperju Pintarju, ki je prejel priznanje za posebne dosežke v alpinizmu ter Boru Levičniku, katerega alpinistični vzponi in dosežki so bili posebej izpostavljeni!

Bravo carji 8) 8) 8)

https://www.pzs.si/novice.php?pid=13161

https://www.pzs.si/novice.php?pid=13158

Objavljeno: 01 Feb 2019, 19:57
Napisal/-a merman
Čestitke vsem, tudi Ani, ki se je spomnila tole objavit!!