Vodena vadba

Uporabne novice in obvestila zanj in zanjo.
Odgovori
borouc
Prispevkov: 46
Pridružen: 02 Jan 2017, 21:55
Ime in priimek: Bor Levičnik

V kolikor niste na mailing listi oz. bi se radi naknadno pridružili:

Pozdravljeni!

Z Matevžem Štularjem sva prišla na idejo, da bi v začeli izvajati vodene treninge v okviru AO Matice, ker alpinistična šola nudi pridobitev vsega znanja na področju vrvne tehnike, same tehnike in treninga plezanja pa ne zajame. Športno plezanje je ena izmed najbolj golih osnov alpinizma in vsi dobri alpinisti nove generacije so tudi dobri športni plezalci. Z višjim nivojem pa je tudi samo gibanje v situacijah, ko se stena »postavi po konci«, tudi veliko bolj sproščeno in uživaško.

Torej, če do zdaj niste našli motivacije za treninge na bolderci, je zdaj odlična priložnost, da to spremenite.

Treningi bodo potekali ob petkih od 20.00 do 22.00 ure v Plezalnem centru Ljubljana (PCL) na bolderci in so namenjeni vsem članom AO Matica, kar pomaga tudi tečajcem, ki ne hodite na ferajn, da se lažje zmenite z našimi prekaljenimi alpinisti za kako smer v hribih.

Vadbo bova vodila: Matevž Štular in Bor Levičnik

Plačilo: vsak si mora zagotoviti le vstop v PCL. Tisti, ki nimate letne karte ali kakšne druge za daljše obdobje, boste meni nakazali 65€* in s tem si boste kupili treninge za 2 meseca (8 obiskov – večerna karta). V kolikor vam ne uspe priti na trening, lahko to karto koristite kateri koli drug dan po 20.00 uri.

Vsi resni interesenti se napišite v spodnjo tabelo.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing

Za dodatne informacije sem vam na voljo na številki 070 136 342 (Bor)

Začnemo ta petek (15.3.2019)

*plačilo je enako za vse, ne glede na študentski status


Fajn bodte!
Odgovori