Projekcija filma LABIRINT

Uporabne novice in obvestila zanj in zanjo.
Odgovori
Kresalov Ata
Prispevkov: 76
Pridružen: 07 Apr 2005, 13:15
Ime in priimek: Gregor Kresal, USA
Kontakt:

Ta četrtek, 04.04.2019 se bo Matica dogajala v bližini Matice, približno 120 metrov severno od društvenih prostorov in sicer na naslovu Slovenska cesta 58, ali z drugimi besedami v atriju za avtobusno postajo Bavarski dvor. Starejši bodo vedeli, da je tam nekoč stal znameniti Korabar. Ključne besede pa bi lahko bile tudi: pod Abanko, zraven Borze, ali tam kjer so kradli iz SKB banke, itd. V istem atriju stoji sedaj tudi preseljeni Jazz klub Gajo in pa naša visoka šola za fizioterapijo z imenom Fizioterapevtika - katere napisa na vratih, takoj ko se boste spustili po stopnicah, gotovo ne boste spregledali. Za tiste, ki ne boste nikoli opravili izpita iz orientacije bo organizirano peš vodstvo - odhod vsakih 5 min izpred Trdinove 8, z začetkom ob 20:00.

Projekcijo filma LABIRINT, v eni od naših učilnic bomo predvidoma pričeli ob 20:30, zato bodite točni. Film ni dolg, je pa zajeban, zato bomo o njem prej in potem še kaj povedali in predvidevamo za skupno ca. 1 uro programa. Sledi akcija na katerikoli vam ljubi lokaciji.

Naj spomnim: To je film, ki se je želel razkazati že na sprejemu na Zelenici, a se je odločil, da se bo prej raje še malo nabildal. Gre za psihološko dramatiko sveže-pečenih alpinistov, ki so jo z odlično igro osmislili naši vrli mladeniči: Blaž Karner, Bor Levičnik, Matevž Štular in Vid Vilhar, na pomoč pa jim je priskočilo tudi nekaj znanih Slovencev.
Odgovori