NAŠ 2012/2013

Obvestila in objave šol.
Odgovori
Uporabniški avatar
merman
Prispevkov: 464
Pridružen: 10 Mar 2005, 10:08
Ime in priimek: matevž jerman

Zdravo!

Nekateri ste me že spraševali če NAŠ v naslednji sezoni bo. Odgovor - DA!
Udeležite se je lahko vsi, ki ste opravili izpit za mlajšega pripravnika, kaj se bo dogajalo si lahko preberete na strani od PD-ja, začnemo novembra.
Če imate kakšna vprašanja jih prosim naslovite na Davorja.
Se vidimo novembra!

LP, matevž
pučas pa z´andahtjo!
Uporabniški avatar
merman
Prispevkov: 464
Pridružen: 10 Mar 2005, 10:08
Ime in priimek: matevž jerman

Podavljeni razgrete tečnice in pa tečajniki!

Ker me nekateri že vztrajno nadlegujete glede uvodega predavanja, vam sporočam, da le tega danes, 15.11.2012, ne bo! Prav tako ga ne pričakujte v naslednjih tednih, mesecih, letih....
Začeli bomo z izleti, predvidoma bomo imeli do novega leta dva izleta - prvi tak bolj ogrevalni bo frikovski, po prvem sneženju pa se bomo šli za dva-tri dni kepat nekam v naše hribe.
Glede programa na starni PD-ja - program, ki je objavlen tam je bil predviden za lansko šolo, letos ga bomo rahlo modificirali (mogoče dodali kakšen izlet, odvzeli predavanje...), vse pa bo odvisno od razmer. V skladu s še vedno trajajočo bedno gospodarsko klimo se je spremenila tudi cena tečaja (130€ oz. 170€), saj veste, plače dol - cene gor.
Zainteresirana tečajnica (lahko tudi tečajnik), naj do prvega izleta (predpostavimo da bo to) 24.-25.11.2012 opravi prijavo v pisarni PD Matice ali pa prek spleta in poravna obveznosti, ter po potrebi OPRAVI POPRAVNI IZPIT!!!

Več sledi v prihodnjih dneh!

LP, matevž
pučas pa z´andahtjo!
knop
Prispevkov: 84
Pridružen: 28 Feb 2006, 18:59
Ime in priimek: Jernej Knop

Nadaljevalci 2011/12, ker vas nekaj še ni opravljalo preizkusa imate tale petek 23.11. ponovno možnost da opravite to in nas presenetite s svojim znanjem. Dobimo se v Turncu- Garderoba ob 14.30. Dajte se javit na PM da vidim koliko vas je.

Če ima kdo od bodočih nadaljevalcev 12/13 še kakšen dolg v letni tehniki...pa ravno tako. Tisti ki imate za popravljat zimsko tehniko pa boste to demonstrirali v okviru prve kondicijske turce...

Lp Jernej
vent nous porteras
Odgovori