Izgleda, da zadeva nekak za?enja delovat. In, da bo zado??eno zgodovini ?e par besed, kako je forum nastal.
Najprej je padla ideja od moje malenkosti, da bi mel ao kako spletno stran. Tovari?a Zoki in Samo sta se strinjala, kasneje pa je Samo dejal, da bi bilo za za?etek najpomembnej?e imet nek koti?ek, kjer bi se aojevci lahko pogovarjal itd. Potem je nastal ta forum. Ker je bilo za za?etek potrebno smiselno postaviti tudi neke rubrike, je tovari? Samo prevzel uredni?ki del in postavil danes aktualno zasnovo (ki je btw meni super).
Pomagal pa nam je Edo Grabrijan z Matice, ki je med drugim priskrbel pravila obna?anja in kontakt s stre?nikom, kjer danes gostujemo, pri ?pic-u oz. ?portno informacijskem centru torej.
Zdaj pa ?e eno vpra?anje, ki sicer ne pa?e v to rubriko. A bi blo dober zdru?it za?etno in nadaljevalno a? v eno rubriko?
LP G
Forum
-
- Site Admin
- Ime in priimek: Ljubljana, Administrator
Js se ?ist strinjam. Fliknmo rubriko Nadaljevalna ?ola vn in rubriko Za?etna Alp. ?ola preimenujmo v npr. Objave ?ol (saj so aktivne za?etna in nadaljevalna alpinisti?na in ?portnoplezalna ?ola).
Rubrika Diskusije bi morala biti tista kjer bi se objavljal in diskutiral ve?inoma o vsem kar se dogaja nasplo?no. Tudi ?e kdo i??e soplezalca bi bilo dobr da to tuki objav tako da nimamo posebi rubrike za to. Kva misl?.
?e se pa izka?e da to rabmo jo pa seveda naredimo.
Rubrika Diskusije bi morala biti tista kjer bi se objavljal in diskutiral ve?inoma o vsem kar se dogaja nasplo?no. Tudi ?e kdo i??e soplezalca bi bilo dobr da to tuki objav tako da nimamo posebi rubrike za to. Kva misl?.
?e se pa izka?e da to rabmo jo pa seveda naredimo.
-
- Site Admin
Jaz sem sicer brez vpra?anja preselil izlet na Kredarico v mapo reporta?e, razmere,... in predlagam, da se tam menimo za izlete itd. ?e imate pa kak ugovor pa prosim na dan z njim (?e bo kaj zaleglo )
hej!
kaj pa, ce bi nasa dogovarjanja o izletih in raznih dogodivscinah dali v rubriko Hej, pojdimo? se mi zdi, da tja najbolj spada.
ce bo kaj zaleglo, fajn, ce ne bo, se pa vsaj fajn imejte
vikend? izlet A??
kaj pa, ce bi nasa dogovarjanja o izletih in raznih dogodivscinah dali v rubriko Hej, pojdimo? se mi zdi, da tja najbolj spada.
ce bo kaj zaleglo, fajn, ce ne bo, se pa vsaj fajn imejte
vikend? izlet A??
-
- Site Admin
Ful ok. Sem sicer mislil tja zato, ker na konc sledi tud opis izleta, ah, neki kompliciram...
lahko se pa tko zmenmo, da dogovarjanje je Hej, pojdimo, po izletu pa grejo vtisi v reportaze.
kaj mislis o tem?
pozdravcek
kaj mislis o tem?
pozdravcek