Oj, moj najbolj?i ?ef na svetu - Darko namre? - mi je ukazal, da med vami najdem kak?nega mo?nega (lepota niti ni toliko pomembna), vzdr?ljivega in zanesljivega tipa, ki bi ga zanimala vi?inska dela (polaganje mre?), za?eleno pa je obvladanje motorke!!!
Ker takih na Matici kar mrgoli, interesenti ?im prej pokli?ite Darkota na tel. 041 215 612.
Vi?inska dela
Da nebi prihajalo do nesporazumov, sem text popravil, tako kot bi moralo bitiAkademka napisal/-a:Oj, moj najbolj?i ?ef na svetu - Darko namre? - mi je ukazal, da SI med vami najdem kak?nega mo?nega (lepota niti ni toliko pomembna), vzdr?ljivega in zanesljivega tipa, ki bi ga zanimala vi?inska dela (polaganje mre?), za?eleno pa je obvladanje motorke!!!
Ker takih na Matici kar mrgoli, interesenti ?im prej pokli?ite Darkota na tel. 041 215 612.

Ej sori, ampak en Mati?ar je zame ?ist zadost, sploh ?e je to Darko.
Poleg tega pa bi upo?tevala tudi merili pameti in lepote, ?e bi ?lo zame, in v tem priemeru ne bi dala oglasa na mati?arski forum, ampak samo na akademskega!
Zato fantje, motorke v roke, pa delat vi?ince. Ponudba je resna!!!
Poleg tega pa bi upo?tevala tudi merili pameti in lepote, ?e bi ?lo zame, in v tem priemeru ne bi dala oglasa na mati?arski forum, ampak samo na akademskega!
Zato fantje, motorke v roke, pa delat vi?ince. Ponudba je resna!!!