slovenska

Če iščeš soplezalca, popotnika, idr...
Odgovori
Ur?ka

Ja, bravo "slovencem" ...Matej, kar treniraj........Torej so dobre razmere...Jaz bi sla ta teden to lezt, ?e koga zanima, naj me pokli?e....031610618, pa u?ivajte, Ur?ka
Uporabniški avatar
WildRose
Ime in priimek: Saša Bobič

Ojla, Ur?ka!

Mene zanima :wink: ?e si turo planirala za vikend in ?e si prpravljena te?ajnico vle?t ?ez steno :wink: Javi se!
Kako naj pogledam resnici v oči, ko pa prasica vedno miži!
Uporabniški avatar
Klemen
Ime in priimek: Ljubljana, Klemen Av?i?

Midva z Abalakovim sva kandidata za nedeljo. Mormo nahecat ?e nekoga, ki je ?e ?el pozimi, jaz sem ?el enkrat poleti, pa ne vem ?e bi ?e na?el pravo pot.
Uporabniški avatar
MarryPOPINS
Ime in priimek: ?aklina Zahirovic, Vodice

Nedelja (?e ne bo glih na nedelo ?olskega izleta/kok se to fajn sli? :mrgreen: ): varianta tud MENI DI?IIIIIII. :razz:
Ja .... lepo se imejte, ne!
Uporabniški avatar
WildRose
Ime in priimek: Saša Bobič

Kak?n ?olski izlet :? a sem kej zamudila :? :?
Kako naj pogledam resnici v oči, ko pa prasica vedno miži!
labro

It's now or never ... :!:

Ka?e, da bo vreme od ?etrtka dalje - tudi ?ez vikend - bolj kislo, tko da ?e ?te it v Slovensko, bo treba kar ?tartat. :wink:
Uporabniški avatar
Najvisja Instanca
Ime in priimek: zadnje guralo

Pa ne pozabite da starej?i in mlaj?i pripravnik ne smeta plezati v hribih brez posebnega dovljenja na?elnika in/ali vodje ?ole

he he

*za vlo?itev pro?nje za dovoljenje morate vpla?ati ferajnovske koleke na mizo v bajlisu v ?etrtek
Ne mene več prosit za izpisnice
Ur?ka

V izogib kolekom, ki jih najvi?ja in?tanca reko podeli, pa glede na vremenske zahteve sva dva starej?a pripravnika danes ubrala pot po Slovenski...res lu?tna smer, za u?iva?e in nabiranje kondicije....trd sneg, malo skale in ledu, pa veliko sonca 8) Sa?a, ?e bodo ?e razmere, se zmeniva...vikend ne bo lep....
Uporabniški avatar
Rado
Ime in priimek: Rado

Bistvo sredine ture je v enem stavku povedala ?e Ur?ka. Meni ostane le, da dodam ?e nekaj fotografij. Ker je soplezalka tako ?ibala v breg, mi je prvo uspelo posneti ?ele malo pod Belimi platmi, ko je zlato solnce posijalo na Luknjo.

Slika

Da tura ni bila preve? poceni, je poskrbel en zagoveden detajl v Bu?erjevi steni.

Slika

Na za?etku Prev?evega izstopa sva si privo??ila kratko malico.

Slika

Ko sem privlekel svoje izmu?eno truplo do izstopa smeri, se je mnogo bolje pripravljena soplezalka ?e pol ure son?ila na vrhu.

Slika

Ker me je manj ?koda (pa ?e te?ji sem precej), sem se prvi napotil ?ez potencialno plazovite flanke Triglavskih podov. Za trud sem bil popla?an s tole fotko:

Slika

?e zadnji posnetek naveze, potem pa je sledil mu?en sestop ?ez Prag.

Slika

Skratka, bila je super tura. V celem dnevu nisva niti videla niti sli?ala ?ive du?e. To se v Vratih redko zgodi. Vsaj tistim, ki tja hodimo le med vikendom.

Ve? fotografij

LP
Rado
Uporabniški avatar
Najvisja Instanca
Ime in priimek: zadnje guralo

Vidim da na prepredzadnji fotki Ur?ka precej ponosno razkazuje svoje breskvice zato predlagam da ponovita posnetek ?e v nudisti?ni varianti.
Rado , Janja ti bo ?e morala odpustiti, ker gre za dobrobit ferajna in bo? opravil samo svojo kronisti?no dol?nost.
Ne mene več prosit za izpisnice
Odgovori