| Fotografije |  |
Objavljeno: Pon Feb 20, 2012 8:48 am |
|
|
Spasiba |
|
 |
|
Pridružen/-a | Sob Apr 2005 14:01 | Prispevkov | 690 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ali kdo ureja slike v Picture Style Editor (Canon)? Zanima pa me zakaj mi noče odperat slik (.CR2, .tiff) - napiše mi: This image cannot be processed. Inštaliral sem verzijo, ki sem jo potegnil iz Canonove strani. Ali ima mogoče kdo orig. CD z inštalacijo, bi probal še to (nekje sem prebral, da program dela samo če ga inštaliraš iz CD-ja!?). |
|
_________________ Myspacebuttonisbroken |
|
|
|
Objavljeno: Pon Feb 20, 2012 10:40 am |
|
|
mitkos |
|
 |
|
Pridružen/-a | Sre Avg 2011 22:45 | Prispevkov | 145 | Kraj | Mitja Smrekar Postojna |
|
|
|
 |
 |
 |
|
hmm. Sam potem zakaj lahko potegnes program z neta ce dela samo ko ga s CD instaliras? Sem ga uporabljal potem sem pa na lightroom sel. A pa ostale formate slik ti odpre? |
|
|
|
|
Objavljeno: Pon Feb 20, 2012 10:52 am |
|
|
Stef |
|
 |
|
Pridružen/-a | Sob Jul 2005 15:01 | Prispevkov | 206 | Kraj | ?tefan Wraber, okolica Orto bara |
|
|
|
 |
 |
 |
|
lajtrum davor, zakon zadeva, brezveze se sploh ukvarjat s čim drugim. pa še preprost je |
|
_________________ takle mamo, ce je vojna, je vojna za vse... |
|
|
|
Objavljeno: Pon Feb 20, 2012 11:00 am |
|
|
|
|
_________________ Ne mene več prosit za izpisnice |
|
|
|
Objavljeno: Pon Feb 20, 2012 11:24 am |
|
|
Spasiba |
|
 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Aja sem pozabil v prejšnem postu napisat da mi ne z lajtrumom težit... (ga sicer imam, samo me pač nekaj zanima iz PSE). Mitkos: nevem, tako sem prebral na internetu, drugače mi ne odpre nobenega formata slik, dej mi CD prines, če ga imaš. |
|
|
|
|
 | |  |
Objavljeno: Pon Feb 20, 2012 1:24 pm |
|
|
Kresalov Ata |
|
|
|
Pridružen/-a | Čet Apr 2005 12:15 | Prispevkov | 75 | Kraj | Gregor Kresal, USA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
CR2 je oznaka za fotografije posnete v RAW tehniki. Poglej najprej kakšno nastavitev imaš v fotoaparatu - na nekaterih lahko istočasno "posnameš" tako RAW kot še katerega izmed JPEG formatov, ipd. Težava s tvojim Picture Style Editor-jem lahko tudi v tem, da ti manjka kakšen plug-in: poskušaj najprej narediti update. Če ne bo šlo, je pa verjetno najlažje, da na Adobe www strani poiščeš in si shraniš DNG konverter, s katerim boš hitro in enostavno vse RAW fotke prekonvertiral v JPEG. Tudi moj namig pa je, da se si Picture Style Editor-jem raje ne otežavljaj življenja --> Photoshop, Lightroom, ipd!
Ps: če vztrajaš, imam tudi originalne Canon-ove CD-je |
|
|
|
|
Objavljeno: Tor Feb 21, 2012 9:20 am |
|
|
mitkos |
|
 |
|
Pridružen/-a | Sre Avg 2011 22:45 | Prispevkov | 145 | Kraj | Mitja Smrekar Postojna |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Poslusaj raj Kresalovega Ata pa si ne otezuj lajfa . Ce najdem CD ti ga prnesem na cetrtkovo predavanje... |
|
|
|
|
Objavljeno: Tor Feb 21, 2012 10:07 am |
|
|
Spasiba |
|
 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
, le prinesi |
|
|
|
|
Alpinistični odsek PD Ljubljana Matica Seznam forumov » Diskusije
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
|
|
|
|
|