Registracija 2015

Uporabne novice in obvestila zanj in zanjo.
Odgovori
LadyBug
Ime in priimek: Martina Kostajnšek

Živjo!

Tole »kunštno« delo zbiranja podatkov in keša za registracijo 2015 letos opravljam jaz.

Za odkljukat vse spodnje točke imate časa do 15.2.2015.

Če hočeš biti registriran, moraš izpolnjevat naslednje pogoje:

1. Plačana članarina PZS za leto 2015
V primeru, da želiš sodelovati na akcijah Komisije za alpinizem, bo potrebna A članarina za akcije v evropskih gorstvih in A+ za akcije v tujini.

2. Plačana članarina za registracijo za leto 2015 (4 €)
Keš prinesite meni na ferajn ta četrtek 5.2.2015 ali pa naslednji četrtek 12.2.2015 (dejte prosm točen znesek prnest, da mi ne bo treba s prašičkom hodt na ferajn :D ).

3. Najmanj 10 opravljenih alpinističnih tur v letu 2014
Ker ste pridni matičarji in čist ponosni na svoje ture :wink: , jih itak sproti beležite.
V excelu mi jih pošljite na moj mejl: martina_marti (AFNA)yahoo.com

4. V celoti izpolnjen obrazec s svojimi podatki (priložen excelov fajl)
pošljite na moj mejl: martina_marti(AFNA)yahoo.com

Vsak registriran član bo ob koncu leta prejel zbornik Slovenski alpinizem za obdobje 2011 - 2014 (V prvi polovici leta bo vsak dobil zbornik za leti 2011 in 2012, do konca leta pa še zbornik za leti 2013 in 2014).

PAZI!
Neregistrirani alpinisti in alpinistični pripravniki ne bodo imeli pravice prijav na razpise KA.

Registracija je tudi pogoj za pristop k izpitom za alpinista ter za pristop k seminarjem in izpitom za alpinističnega inštruktorja.

OPOMBA:
Zgorje besedilo vam je bilo danes poslano po e-mailu. Če ga kdo ni dobil, pa bi ga moral, naj mi to javi na PM, da mu pošljem obrazec.
MatevzK
Ime in priimek: Kastrin
Kontakt:

Nekateri tečajniki/pripravniki se sprašujete, zakaj bi se registrirali...

KA med drugim prav za vas marca oz. julija organizira začetni alpinistični tečaj v zimskih/kopnih razmerah. Kdor se bo prijavljal na tabor(a), bo moral biti jasno registriran...in ja, oboje močno priporočam.

http://www.pzs.si/javno/komisije/knjizi ... 015-v2.pdf
LadyBug
Ime in priimek: Martina Kostajnšek

Prebrali smo tudi Matevževa topla priporočila, tako da zdaj res ni več dileme :wink:

Sicer pa imate še do konca tedna čas, da po mejlu pošljete svoje podatke (Obrazec) in svoje vzpone, jutri pa prinesete 4 € na ferajn.

P.S. Moj mejl se kar krivi pod težo vaših vzponov :wink:
Odgovori