Bliža se čas zbiranja podatkov in keša za REGISTRACIJO 2016.
Novost v letošnjem letu je oddaja svoje EMŠO!
Torej, če hočeš biti registriran, moraš izpolnjevat naslednje pogoje:
1. Plačana članarina PZS za leto 2016
2. Plačana članarina za registracijo za leto 2016 (4 €)
Keš prinesite na ferajn (kletni prostori na Trdinovi) v četrtek 28.1.2016 (pobira Peter) ali pa naslednji četrtek 4.2.2016 (pobiram jaz).
3. Najmanj 10 opravljenih alpinističnih tur v letu 2015
4. V celoti izpolnjen obrazec s svojimi podatki
Če si podatke oddal že lani, mi pošlji samo svoj EMŠO na mejl martina_marti(afna)yahoo.com
Vsak registriran član bo ob koncu leta prejel zbornik Slovenski alpinizem za obdobje 2011 - 2014 (V prvi polovici leta bo vsak dobil zbornik za leti 2011 in 2012, do konca leta pa še zbornik za leti 2013 in 2014).
Zakaj se je fino registrirati?
• Ker lahko se lahko samo registrirani alpinisti in alpinistični pripravniki prijavijo na razpise KA.
Med drugim KA vsako leto organizira dva začetna alpinistična tečaja v zimskih oz. kopnih razmerah
Zakaj se je nujno registrirati?
• Ker je registracija tudi pogoj za pristop k izpitom za alpinista ter za pristop k seminarjem in izpitom za alpinističnega inštruktorja.
V letošnjem letu je glede članarine in zavarovanja alpinistov nekaj novosti, zato ste na svoj mejl dobili kratek povzetek, ki ga je pripravila KA.
Še čist na kratko:
Vsi, ki se želite registrirati: plačajte članarino PZS, na ferajn prinesite članarino za registracijo 4 € (dejte prosm točni znesek prnest, da mi ne bo treba s prašičkom hodt na ferajn
Vse to opravite najkasneje do 4.2.2016.
LP, Martina
OPOMBA:
Zgorje besedilo vam je bilo danes poslano po e-mailu. Če ga kdo ni dobil, pa bi ga moral, naj mi to javi na PM, da mu pošljem obrazec in novosti glede zavarovanja.