... saj lepše ni nikjer drugod:)

Herojske zgodbe z gora in gostiln.
Odgovori
VidVilhar
Prispevkov: 78
Pridružen: 30 Jun 2015, 14:29
Ime in priimek: Vid Vilhar

Kamniški lepi kot se pravi :) . Pretekli vikend na taboru KA.

Slika

Razmere so dopuščale širok izbor smeri, ker so bile povsod enako zanič :P . Z Akademko Petro sva vzela na muho Svetelovo v Planjavi.

Slika

Na vstopu je stena izgledala takole. Prva dva raztežaja sta postregla celo z nekaj tankega ledu, sicer sva se pa prav iskreno razveselila vsakega zmrznjenega zelenja :D

Slika

Proti poldnevu se je sonček uprl v steno in stopil trave :cry: , sva pa lahko na težjih mestih snela rokavice...

Slika

Sneg povsod tam, kjer ni bilo treba in suša v težjih delih smeri sta terjala svoj časovni davek, dokaj pozno popoldne sva izstopila po Kunaverjevi polici in skozi Brinškov kamin odabzajlala pod steno.

Slika

V nedeljo zjutraj nama je z Anžetom Mihevcem (ČAO) plane v Zgornjem stebru Brane zasul sneg. Kljub temu sva odhlačala proti sedlu pogledat, če bo nehalo snežit. Ni. Nov sneg in vse močnejši veter sta zasula tudi gaz od prejšnjega dne in tako sva malo po deveti uri tavajoč v meglenem gozdu malo pod Pastirci modro ugotovila, da s plezarijo ne bo nič.

Skratka: res poučen vikend, od katerega smo verjetno vsi odnesli več, kot bi od škripavca v kakšni smeri slovečega imena.

Slika

Za konec hvala še šefoma Luki in Urbanu za mentorstvo, KA za podporo, soudeležencem za družbo in osebju v koči za kraljevske požrtije. Lepo je blo



:D :D
Pes ki laja je premalo kuhan.
Odgovori