NA?05 - Dolomiti

Obvestila in objave šol.
Odgovori
labro

V skladu s programom NA? nadaljevalcem prihajajo?i vikend sleduje plezanje v Dolomitih ... :D

Pozivam vse zaineteresirane te?ajce in ostale, ki bi jih zadeva zanimala, da mi zaradi la?jega na?rtovanja izleta svojo udele?bo nujno prijavijo na slejkos@yahoo.com

Zaklju?ni brifing za udele?ence izleta bo v ?etrtek, ?e prej kaj napi?em na net, zaenkrat pa na?rtujem, da bi obiskali Sello ali Moiazzo in sicer z odhodom v petek popoldne in nedeljskim povratkom domov.
labro

Gremo v Sello!
Vreme nam bo ?lo ?e kar na roko, se mi pa zdi, da se kak?nim popoldanskim osve?itvam, ki se bi znale zavle?i v no?, ne bomo mogli izogniti ... Ker na?rtujem, da bi spali zunaj - "na ?verc" - morda kak?en ?otor?ek ne bo odve?, vsekakor pa vzemite s seboj spalke in armi?e ... pa kohar, hrano in vse kar mislite, da boste potrebovali za udoben bivak (na parkiri??u). Ne pozabite na dobro voljo in eure ...
Po avtih ste se ?e po?lihtali, vsaj tako sem razumel v?eraj v Bejlisu, tako da se dobimo v soboto, ob 8-ih zjutraj na prelazu Sella. Tam in takrat dobite vodni?ke, priporo?ila, navodila, napotke, itd., pa zmenili se bomo, kje se dobimo zve?er ...

If any Q, call me ...
Odgovori