| Kako maticarke plezajo... |  |
Objavljeno: Sre Sep 28, 2005 1:43 pm |
|
|
Stef |
|
 |
|
Pridružen/-a | Sob Jul 2005 15:01 | Prispevkov | 206 | Kraj | ?tefan Wraber, okolica Orto bara |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Vceraj popoldne smo se odpravili v Bohinj, da bi se pod previsnimi stenami skrili pred dezjem. Malo smo celo plezali (meni je recimo uspelo ne preplezati 6c+ ), Tinca pa si je s perfektnim performansom prisluzila Zensko za nagrado... (del intenzivnih priprav na odpravo
ampak je bila kar vojna
Cestitke!
 |
|
_________________ takle mamo, ce je vojna, je vojna za vse... |
|
|
|
Objavljeno: Sre Sep 28, 2005 2:33 pm |
|
|
labro |
|
|
|
Pridružen/-a | Sre Feb 2005 11:14 | Prispevkov | 386 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
I bow to you, noble warrior!  |
|
|
|
|
Objavljeno: Sre Sep 28, 2005 11:05 pm |
|
|
Jani |
|
 |
|
Pridružen/-a | Čet Mar 2005 16:03 | Prispevkov | 66 | Kraj | Janez Vratanar, Ljubljana |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Cestitke Tinca, svaka ti faka:)) |
|
_________________ JV - Jebi Veter |
|
|
|
Objavljeno: Pon Okt 03, 2005 1:37 pm |
|
|
|
Stef a mi za potrebe urejanja AN na GORE LJUDJE lahko po?lje? kako sliko Tine med plezanjem ?enske al pa dovolis uporabo teh dveh . Mi ni nic pustila pred odhodom ceprav ve da bo topic no.1.
LP |
|
|
|
|
Objavljeno: Pon Okt 03, 2005 1:38 pm |
|
|
|
Stef a mi za potrebe urejanja AN na GORE LJUDJE lahko po?lje? kako sliko Tine med plezanjem ?enske al pa dovolis uporabo teh dveh . Mi ni nic pustila pred odhodom ceprav ve da bo topic no.1.
LP |
|
|
|
|
Objavljeno: Pon Okt 03, 2005 1:39 pm |
|
|
|
|
Alpinistični odsek PD Ljubljana Matica Seznam forumov » Alpinistični vzponi
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
|
|
|
|
|