Sp. Ledinc

Herojske zgodbe z gora in gostiln.
Odgovori
Uporabniški avatar
CVIČEK
Ime in priimek: Borut iz Dolenjske

smo ?li lezt u soboto Janko, Matej pa jest, pa je Janko kot alpinist ocenu, da niso ravno razmeru slapu primerne
smo mel orkanski veter, sneg, pr?ne plazove, padajo?e bajle, fape ledu pa je Janko od?el na kmetijo Anzelc
midva pa naravnost v pizdarije, sam se je spla?al sm tist taprav srh za?utu na vrh
nadaljevanje u Zg. bi bil odhod v past pa sva se pametno odlo?ila in od?la ?e midva pogledat psa na kmetijo
?iveli :wink:
sm ?e ad u?eraj navit, sm hodu s palcam in tu brez pa??kau
Uporabniški avatar
WildRose
Ime in priimek: Saša Bobič

Bravo Cvi?k!

?e bo? kdaj kandidiru za mati?arskega poverjenika za poezijo - ma? moj glas!
Kako naj pogledam resnici v oči, ko pa prasica vedno miži!
Uporabniški avatar
Stef
Ime in priimek: ?tefan Wraber, okolica Orto bara

Hehe, morda je to tista vrlina, ki lo?i tapravega alpinista od neuke raje... da se zna v pravem trenutku spomniti pravih razlogov, zakaj natancno zdaj ne bo se lest necesa :twisted: Ko npr. o?pi?ene bajle letijo z neba, kot je povzeti iz tvojega pripovedovanja, Janko pa se greje ob Kuhanem vinu... [smilie=to funny.gif]

?estitke za slap! :wink:
takle mamo, ce je vojna, je vojna za vse...
Uporabniški avatar
Magajver
Ime in priimek: Magi

Lepo pozdravljam vse naskakovalce Sp. Ledinca, ?estitam pa predvsem Jankotu.

Predvsem zagnani in od juna?kih epov navdahnjeni mlaj?i pripravniki si ga vzemite za svetel zgled in ne rinte v o?itne pizdarije, ker pizdarija dostkrat pride sama od sebe, to si zapomnte!
Uporabniški avatar
Poison Ivy
Ime in priimek: Ivana Odič

Cvi?ek, ko si glih psa omenu moram re?, da sem cel vikend pre?ivela s svojim zlatkom dobri-ti?-em po imenu Rudi, ker se gon okol k zme?an in mora en na njega pazit.
Zato ker vremenska res ni kazala k?nih razmer, sem ?la pa v petek suvereno ?urat v Padovo. Domov smo pri?li enkrat takrat, ko sta z Matejem ?e plezala. Ful dobr, JEEEEEEE! :D Tko, da ?e jaz napi?em, kaj se mi je dogajal, se mi ni zdel vredno nove rubrike odpirat :)
U?ivite, ajd!
"Maybe true. Maybe not true. Better you believe." - Sherpa saying.
Odgovori