Ej divja ro?ca, a se da lahko na hla?e bilo ker znak?
Kaj bi mogu prnest? A je kul, ?e prnesm v ra?unalni?ki obliki?
PLEZALNE HLA?E II.
-
Gost
Ej Galc, jst se s tiskanjem ne bom ukvarjala. Mi?ljeno je bilo kot enoten logo na vse hla?e, ker pa je ferajnovski PR dal veto
, men pa tud ve?ini ostalih pa dol visi kaj, ?e sploh kej, mi pi?e na riti, dobite hla?e nepotiskane.
Bom pa gospo prosila za telefonsko od tiskarja (ne vem ?e ni isti kot nam je tiskal maj?ke) in se potem sam zmen kaj/kam/kako naj ti natisne.
Va?i?
S.
Bom pa gospo prosila za telefonsko od tiskarja (ne vem ?e ni isti kot nam je tiskal maj?ke) in se potem sam zmen kaj/kam/kako naj ti natisne.
Va?i?
S.
Ker nam danes (spet) odpade predavanje, pa v izogib gu?vi, bom na ferajnu s kupom hla? ?e okrog pol osmih. Vsi zainteresirani za nakup ste vljudno vabljeni, da pridete malo prej... Odprto, vsaj upam, da bo, saj naj bi imela A? predavanje ?e od pol sedmih dalje.
Se vidmo!
Se vidmo!
Kako naj pogledam resnici v oči, ko pa prasica vedno miži!
Kak?nim hla?am?
V?eri sem oddala naro?ilo, eno uro morila teto, kje naj komu raz?iri, pa kje podalj?a, pa kake barve - ubo?ca, je bla ?e ?ist zmedena na konc
Hla? ste naro?il kar neki, tko da bo ena runda fertik ta teden - prnesem na ferajn - ta druga pa naslednji teden, tud na ferajn. Ok?
Pa ne pozabte dnar prnest!
V?eri sem oddala naro?ilo, eno uro morila teto, kje naj komu raz?iri, pa kje podalj?a, pa kake barve - ubo?ca, je bla ?e ?ist zmedena na konc
Hla? ste naro?il kar neki, tko da bo ena runda fertik ta teden - prnesem na ferajn - ta druga pa naslednji teden, tud na ferajn. Ok?
Pa ne pozabte dnar prnest!
Lepo prosim, da pridete ponje danes ob 20:30 na Trdinovo al pa do 21:30 v Baileya - ?e posebej lepo vabljeni dol?niki, ?e veste kateri
Lahko mi pa tud sporo?ite, kdo jjih bo prevzel namest vas!
Drug teden me ni in hla? tud ne!
Drug teden me ni in hla? tud ne!
-
Gost
Am mene zamima, ?e hla?e lahko kupijo samo mati?arji a jih dobi kdo drug tud?
Sm za?eu mal za foro na rimca hodit, pa si bom mogu poleg plezalk ?e kake hla?e umislit
Sm za?eu mal za foro na rimca hodit, pa si bom mogu poleg plezalk ?e kake hla?e umislit