Plezanje v Vipavski Beli

O vsem, kar res ne paše nikamor drugam...
Odgovori
Uporabniški avatar
STEF72
Ime in priimek: ?tefan?i? Dejan LJ-Je?ica

Je ?e kdo plezal v Vipavski Beli? ?e ?e ni se mora vsekakor odpraviti tja, kajti, smeri so dobesedno izzivi!! ?e ne verjamete splezite kak?no 5a/b ali kaj takega nizkega(tega je namre? najve?) . Skala je ekstremno ostra, vstopi pa pravi bolderski problemi. Druga?e so pa smeri bolj kratke. OCENE? Ja teli doma?ini morjo resni?no dobro plezat. Sem plezu eno 6a+ pa sem mogu ene 4x ?tartat no ja pa pol eno par petk pa je blo kr mu?no ampak tolk mu?no kakor ponavadi kak?na 6b ali vsaj 6a+.Pa sem mislu da sem neki u formi ! Tja kako se ?lovek lahko moti!
Uporabniški avatar
Spasiba

Ah ?tef tebe je pisani svet u soboto zjebu (al pa razvadu) :)
Myspacebuttonisbroken
Uporabniški avatar
Ivan
Ime in priimek: Ivan Pepelnjak, Zaplana
Kontakt:

Preberi si moj odgovor o Senici in primorskih ocenah. Do 5c pri ve?ini smeri dodaj eno do dve stopnji, od tam naprej do (verjetno :) ) nekje 6c pa en plus. V zadnjem vodni?ku so zadeve ?e malce bolj?e, ker smo ocene na plezanje.info precej dvignili, v manj ocenjevanih smereh pa te ?e vedno ?aka kak?no presene?enje.

Pa ?e ob?utek imam da do prvega svedra ne ocenjujejo; legenda pravi, da je fant, ki je tam navrtal precej smeri, visok in se ?ez detajl kar stegne.

Sicer pa so smeri sladke ampak kratke.
Odgovori