Bi imeli ?e eno prakti?no vajo - demonstracijo - na Turncu in sicer 31. maja popoldne, ob 16-ih. Predelali bi re?evanje padlega in vse, kar je ostalo nedotaknjeno v letih izobra?evanja.
Vam ustreza termin?
NA?05 - Turnc, prakti?no
-
Gost
No, pa le niste pozabil na nas
Termin je v redu, pripomnila bi le to, da smo imel priliko ta manever opazovat samo enkrat lani (Orti?) in da bi mogo?e namesto ene imeli dve vaji iz re?evanja prvega - demonstracijo (ki se ponavadi kar zavle?e zaradi vseh komentarjev in vpra?anj) in prakti?no vajo, kjer bi manever (prvi?) izvajali sami pod nadzorom in?truktorja - bi ?lo, al je to ?e ?ist tuma??
Sa?a
Termin je v redu, pripomnila bi le to, da smo imel priliko ta manever opazovat samo enkrat lani (Orti?) in da bi mogo?e namesto ene imeli dve vaji iz re?evanja prvega - demonstracijo (ki se ponavadi kar zavle?e zaradi vseh komentarjev in vpra?anj) in prakti?no vajo, kjer bi manever (prvi?) izvajali sami pod nadzorom in?truktorja - bi ?lo, al je to ?e ?ist tuma??
Sa?a
Osnovni manever re?evanja padlega ste vzeli v za?etni A?. To kar vam manjka je celoten manever, ki poleg dviga padlega vsebuje ?e gibanje do ponesre?enca in spust s ponesre?encem. Tako bo vse dosti hitreje teklo ?e boste obvladal ?e nau?eno.
Ja Sa?a, a ne ve?, da ves ?as mislim na vas ...
Glede na to, da vas je Samo zato?il, da manever poznate, oz. ste ga vsaj videli, bi vas prosil, da znanje obnovite in se tako pripravite na vajo.
Demo bo, repriza naj bo pa stvar dogovora (imam namre? slabo vest, ker sem neko? nekje res omenjal dve vaji ...).
Vsaj 31. so vabljeni na demo tudi vsi sve?i alpinisti (ali pa vsaj kak?en) in in?truktorji. Da obnovijo in dopolnijo moje znanje in pomagajo pou?iti ?korce, ki bodo ?li (upam) naslednje leto na izpit, o cakah dogme.
Glede na to, da vas je Samo zato?il, da manever poznate, oz. ste ga vsaj videli, bi vas prosil, da znanje obnovite in se tako pripravite na vajo.
Demo bo, repriza naj bo pa stvar dogovora (imam namre? slabo vest, ker sem neko? nekje res omenjal dve vaji ...).
Vsaj 31. so vabljeni na demo tudi vsi sve?i alpinisti (ali pa vsaj kak?en) in in?truktorji. Da obnovijo in dopolnijo moje znanje in pomagajo pou?iti ?korce, ki bodo ?li (upam) naslednje leto na izpit, o cakah dogme.
Ali je to ?e aktualno?labro napisal/-a: Vsaj 31. so vabljeni na demo tudi vsi sve?i alpinisti (ali pa vsaj kak?en) in in?truktorji. Da obnovijo in dopolnijo moje znanje in pomagajo pou?iti ?korce, ki bodo ?li (upam) naslednje leto na izpit, o cakah dogme.
?e je, bi jaz lahko pri?el. Me lahko kdo pobere v centru LJ okrog 15:30?
LP
Rado
Dobimo se v nedeljo, 4. 6. ob 8-ih, pred Domom v Bistrici.
Tehniko re?evanja iz razpoke in vse ostalo, kar je povezano s snegom, bomo ponovili na plazi??ih pod Kotli?ko grapo.
Vaja bo trajala do predvidoma 14.30, ko bom moral oditi ...
Vabljeni vsi kandidati za starej?e pripravnike in ostali, ki jih tematika zanima ali bi radi znanje obnovili.
Tehniko re?evanja iz razpoke in vse ostalo, kar je povezano s snegom, bomo ponovili na plazi??ih pod Kotli?ko grapo.
Vaja bo trajala do predvidoma 14.30, ko bom moral oditi ...
Vabljeni vsi kandidati za starej?e pripravnike in ostali, ki jih tematika zanima ali bi radi znanje obnovili.
- Poison Ivy
- Ime in priimek: Ivana Odič
Za v Kamni?ko bi bila zelo vesela, ?e bi se zmenili za skupni prevoz. Se sli?imo v soboto zve?er?
Do takrat pa veselo frikanje, pardon, ?trikanje!
Do takrat pa veselo frikanje, pardon, ?trikanje!
"Maybe true. Maybe not true. Better you believe." - Sherpa saying.