Vlomi v avtomobile v Turncu

Uporabne novice in obvestila zanj in zanjo.
Odgovori
Matjaz
Ime in priimek: Matja? Mohori? iz Loke

Na podro?ju Turnca se pojavljajo vlomi v avtomobile. ?rtev tega sva bila v petek tudi jest in kolega, zato ne bo odve? ?e boste iz avta pobral vsaj denarnico in cigarete. Tip je namre? iz kolegovega avta pobral le to, ?eprav bi lahko ?e marsikaj. Njegov na?in vlamljanja pa je zelo prefinjen. Skozi zgornji del voznikovih vrat porine tanj?i predmet in vrata nekako odpre. Skoraj brez vsakr?nih posledic, le manj?e odrgnine na notranji strani vrat in minimalno strgana tesnilna guma. Sam tolk, v vednost.
LP
Uporabniški avatar
Stef
Ime in priimek: ?tefan Wraber, okolica Orto bara

To je bil lastnik gostilne pod turncom, smo se mu mati?arji zamerl... :twisted:
takle mamo, ce je vojna, je vojna za vse...
Uporabniški avatar
Spasiba

V soboto po izpitih sem tudi jaz opazil podobne po?kodbe na avtomobilu, udiranje je zelo neopazno, tako da je mo?no, da se je to pripetilo ?e prej. Uglavnem zmanjkalo ni ni?, vendar previdnost res ni odve? - izgleda da se cigani ?e po hribih sprehajajo :x
Myspacebuttonisbroken
FranciH
Ime in priimek: Franci Habjan, Logatec

Bo treba kam vi?i it pa bolj dale? kamor se flotom ne bo dal... :shock:
Uporabniški avatar
Ivan
Ime in priimek: Ivan Pepelnjak, Zaplana
Kontakt:

FranciH napisal/-a:Bo treba kam vi?i it pa bolj dale? kamor se flotom ne bo dal...
Ni? ne pomaga, tudi na Jermanci so lani "in?pektorji" delali "avto-preiskave" :x
Uporabniški avatar
CVIČEK
Ime in priimek: Borut iz Dolenjske

ni? ne pomaga kam dale?, ker in?pektorji delujejo na celem podro?ju Alpskega sveta, meni dvakrat v Krmi, di?iji jim pa vse kar je podobno jurju ali ve?...
sm ?e ad u?eraj navit, sm hodu s palcam in tu brez pa??kau
Gost

Jaz se ?e dolgo spra?ujem v ?em je taka te?ava, zakaj se policija ne usede v zasedo in s teleobjektivom posname akcijo vlomivcev in jih bodo zjebal.

Lahk se pa mi enkrat zmenmo in jih mal po?akamo in poslikamo, recimo en vikned reskiramo in se damo na vse poznane konce, kjer kradejo, pa bo mir za zmeri!

Kdo se javi za akcijo.
Jaz bom sliku
Odgovori