Zdej pa u hribe ... (z alpinistom seveda
Lastna hvala se pod mizo vala
- Poison Ivy
- Ime in priimek: Ivana Odič
ti sploh ne ve?... eni smo pribli?no 8 ur viseli v pasu in ?trikali - ljeti i zimi!Angel Ann napisal/-a:hvala za poucen izpit
In o?itno dobili najbolj?i pribli?ek temu, kako zgleda izpit za alpinista/-ko. S podvpra?anji vred!
No ja, in?truktorji so bili optimisti?ni
"Maybe true. Maybe not true. Better you believe." - Sherpa saying.
pojzn ivanka...
ti sploh ne ves kako je to ce boli v glavi, ce je treba logicno razmi?lat:)
no ja, eni mamo pac bolj abstraktn nacin razmisljanja, ampak vaja dela mojstra, ce mojstr dela vajo in tut js sm optimisticna....
pr svicarju sm cist zasvicala, no pa sej pr klinih ni blo nc bols! en me je se po tleh vrgu [smilie=to funny.gif]
ti sploh ne ves kako je to ce boli v glavi, ce je treba logicno razmi?lat:)
no ja, eni mamo pac bolj abstraktn nacin razmisljanja, ampak vaja dela mojstra, ce mojstr dela vajo in tut js sm optimisticna....
pr svicarju sm cist zasvicala, no pa sej pr klinih ni blo nc bols! en me je se po tleh vrgu [smilie=to funny.gif]
altius, CITIUS, fortius..
Va?n da smo se mel dobr na izpitu in na ?uru, pa da
smo nardil izpit
, zdej pa optimisti?no in z veliko znanja naprej.
Hvala vsem so?olcem in in?truktorjem.
smo nardil izpit
Hvala vsem so?olcem in in?truktorjem.
Sorry, sm plezu v Franciji, tko da me ni blo na frajn, sm pa zdej prsou damu, pa nevem kolk cajta bom tuki (kmal me zna zagrabt panika po Franicji, tko da...). Slike lahko drgac zapecm na CD, pa jih dobis ob priliki. Neki od tega je tud filmckov, ker nism vedu da je nastiman na snemanje, pa sm tko ulovu kr neki, je pa mogoce slisat od tega tud kej zanimivga!