pa mi stena na dostopu ?e li?i kako saj bo ?e ena tipi?na klasika, ko pa tik pod njo pogledam gor me pri sr?ku stisne, kurba je vse kar izdahnem
po prvi polici se ogrejeva, sledi lepa petka, kjer se hec neha, sledi zajeda, toda plezalca sta jo kmalu zapustila ter lezla po levem boku po sistemu dveh vzporednih po?i, med katerima se bo?i neprekinjen butelj, 40m konstantne neoobi?ajne ?estke, ja, prteku je ?vic spod ?lema, sledi lahek razte?aj, potem pa dva cuga petke po pokon?nem nepreglednem terenu, dva lahka po zg. polici v desno, pa moja najte?ja trojka do sedaj, previs VI+ tud ni klasi?en, za?ne? po pokon?nih pokicah in prestopi? iz previsne v pokon?no plato, na vrsti je naj cug, kjer do prvega klina leze? najmanj 15m zafukane a lepe ?estke, lahko bi temu rekli brez varovanja saj majo vse pokice odprte gobce in kar ?akajo da izplunejo metulj?ka, tudi nadaljevanje cuga di?i po ?est, se pa ?e da kj pametnega not...
tu so se pa ?li fantje(Ko?evar-Perko 1950) zelo zares in ?e so to takrat frikal
v navezi z Majo
vredno va?ega obiska!!!
v?eraj sm pa te?ajca Janeza pa Matja?a hotu ujet v Belo past, pa mi ni ratal, dem, sm pa za pir dobu hehe
?iveli