Greben Rinka-Skuta je komaj kaj te?ji od Zeleni?kih ?pic, zato pa toliko bolj podrt (psihoti?en). Kmalu po za?etku sem si kar ?elel, da bi na?el tiste abzajle in imel izgovor za obra?anje, pa so se prehodi lepo razkrivali. Odlo?en, da grem le tako dale?, kjer se bo ?e dalo obrniti, sem kar naekrat preplezal pokon?no podrtijo, poti nazaj ni bilo ve?, pred mano pa sloviti Konj. Klin je omogo?il samovarovanje z nekoliko dalj?im prusikom in pred mano je bil le ?e obljubljen la?ji svet. Pa sem se ob pozornem oziranju po desnih obvozih pred kar pokon?no plato z veseljem spomnil, da so plezalke v ruzaku. No ni bilo tako hudo in vrh Skute mi je pa? privo??il tisto zadovoljstvo kot ga je napeta glava ?e premogla.
Skica iz vodni?ka Kamni?ka Bistrica je pri?la pri iskanju prehodov precej bolj prav kot skop Miheli?ev opis, ?eprav je ocena za Konja pa res pretirana (IV). Zavihteti se v njegovo sedlo ni bilo te?avno, mogo?e pa je bil tak le ob?utek, saj je Konj eno redkih mest, ki premore res dobro skalo.
Po grebenih Kamni?kih Alp
?e ena pohodno-kondicijska tura v pri?akovanju zime in primerna vremenu. Vzhodni greben Kaptanske glave ponuja prijetno poplezavanje, prehode pa si ob skalnih skokih i??e? ?e po stezicah in zanesljivem ru?evju, po ?elji tudi previsnem
. U?itkarsko skrembljanje je tokrat popestrila tudi izredna dru?ba.