Frikanje jutri

Če iščeš soplezalca, popotnika, idr...
Odgovori
Uporabniški avatar
WildRose
Ime in priimek: Saša Bobič

A je kdo za frikanje jutri, po drugi uri? Na kak?ni proti jz obrnjeni stenci? 8)
Uporabniški avatar
jelena
Ime in priimek: Jelena Kljaji?, Ljubljana

Hej, WR! Jest sem se ?e neki sicer za ?etrtek prjavla, ampak ne vem kako bo s tem, tko da sem na?eloma za jutri. Skrbi me sam, da nam pretrenerala :lol: , aja pa kul fotka na diskusijah! Prva liga
Uporabniški avatar
WildRose

Zaenkrat smo trije ziher in en solo rider pogojno. Odhod med drugo in pol tretjo, smer? Ena varianta je Vransko (najbli?je in skor ziher kopno), predlog je pa tud da jo pi?mo kar do Kala :cool: Mogo?e kdo ve ?e za kak?no plezali??e, ki ni predale?, je kopno in kjer se da plezat popoldan? :?
Uporabniški avatar
Rado
Ime in priimek: Rado

Priporo?am vam Vipavo. Iz LJ si tam v 1h, stene so obrnjene na JZ,... kaj ?e? lep?ga (?e ne piha burja).

LP
Rado
Uporabniški avatar
WildRose

Hvala Rado :)
Skratka, gremo proti primorski, Vipava al pa Kal - bomo dal na glasovanje med vo?njo :shock: Dobimo se pa ob 14:15 (akademskih 1/4 je vkalkuliranih) pri Grudi.

Son?ek in topla skala ruls 8)
Uporabniški avatar
Poison Ivy
Ime in priimek: Ivana Odič

pravzaprav spada pod reporta?e, ampak...v?eraj smo bili v vipavi (sektor pikapolonica- pod polico) in se pogovarjali o ocenah smeri, ki smo jih splezali. sem pogledala na Gore-ljudje pod Ko?e, pota.
http://www.gore-ljudje.net/diskusije_view.php?pid=128
31.1.05: "Pod polico v istem sektorju je kup novih smeri, najbolj desne so na pogled ?tirice, malce bolj levo pa je ?UDOVITA zajeda s po?jo" (ne mor? sfalit :wink: ).
25.1.: "Tudi na spodnji polici so nove smeri , najte?ja se mi je zdela skrajno leva , recimo 6+( 6a ), tista zraven nje je ?estica , druge dve pa sta dobri petki ..." smo kr dobr zadel z ocenami,a?

pa ?e smeri iz leve proti desni v vipavi:
http://www.plezanje.info/test8.php?numb ... ort=izleve
a gremo ?ez vikend spet dol? mamo ?e velik dela! :arrow:
"Maybe true. Maybe not true. Better you believe." - Sherpa saying.
Odgovori