počasi se bliža čas letošnjega sprejema. Da bo vse skupaj malo demokratično, vas sprašujem:
1. sprejem naj bo na isti koči kot že nekaj let?
2. imaš drugo idejo?
Preden pridete na dan s svojimi kvazi genialnimi predlogi razmislite ali je v koči, ki jo predlagate dovolj prostora za 100 matičarjev. Sprejem bi bil načeloma 8. ali pa 15. decembra.
SPREJEM
- Najvisja Instanca
- Ime in priimek: zadnje guralo
Ne mene več prosit za izpisnice
ocitno ga sploh ne bo
ne vem kje bomo mogl pol saso nabutat?pomojem najbols da kr v ortotu na biljard mizi
ne vem kje bomo mogl pol saso nabutat?pomojem najbols da kr v ortotu na biljard mizi
- Najvisja Instanca
- Ime in priimek: zadnje guralo
SPREJM BO: 08. decembra ponovno v koči pod Storžičem
evo genijalci, zdaj pa na delo in predlagajte majce. Izdelajte predloge, da ne bo spet na Mojco vse padlo:
- končna podloga mora biti lepo izdelana v vektorskem formatu (corel ali ilustrator), predlogi so lahko za začetek tudi skice ali slike
- fotografije niso zaželjene, ker ustvarijo velike plastične površine in niso fajn za nosit
- število barv naj ne bo preveliko
- skopirane zadeve z neta so prepovedane
evo genijalci, zdaj pa na delo in predlagajte majce. Izdelajte predloge, da ne bo spet na Mojco vse padlo:
- končna podloga mora biti lepo izdelana v vektorskem formatu (corel ali ilustrator), predlogi so lahko za začetek tudi skice ali slike
- fotografije niso zaželjene, ker ustvarijo velike plastične površine in niso fajn za nosit
- število barv naj ne bo preveliko
- skopirane zadeve z neta so prepovedane
Ne mene več prosit za izpisnice