"okrogla mizica 22.11.2007"

O vsem, kar res ne paše nikamor drugam...
Odgovori
Uporabniški avatar
maycha
Prispevkov: 12
Pridružen: 18 Apr 2005, 09:56
Ime in priimek: Maja Baliž, Vodice

Helou!

Morda ste sestanek zamudili, ker se vam je preveč mudilo na pivce, morda ste preslišali Sašino vabilo... za vse tiste, ki vas zanima, kaj ste zamudili pa sledi "krajši" povzetek sestanka, na katerem so bile prisotne starešine vključno z najvišjo inštanco, ter nekaj članov.

Tema je tekla o vseh nas... o matici... pogovarjali smo se o trenutnemu stanju na forumu, ter vzrokih, ki so do tega pripeljali... kako bi slednjega lahko spremenili, izboljšali... če je sprememba sploh potrebna...

Potrebujemo nekoga z obilico dobre volje in računalniškega znanja, ki bi bil pripravljen v prihodnosti prevzeti skrbništvo nad forumom in razbremeniti ata Sama 8) . Morda se bo iskalo nekoga, ki bi bil pripravljen zdizajnirati spletno stran, če se bo za slednje odločil UO Matice.

Potrebujemo med reportažami "frikovski kotiček"? Kotiček, kjer bi bile objave o športno plezalnih vzponih. Reportaže s fotkami tečajnikov o izletih, kateri so organizirani s šolo športnega plezanja in o njihovih prvih smereh v skali, prvih projektih... Slednje velja tudi za vse tečajnike alpinistične šole... Res je super slišati tudi vaš odziv... škoda, da vas ni ostalo malce več, da bi sami lahko povedali svoje mnenje in predloge... ferajn smo vsi :evil: :!:

Pogovarjali smo se o skupnih turah... jaz upam, da jih bo čim več :D... Prva pa bo pred sprejemom na Storžiču, več o tej je že napisal Gregor.

Če sem karkoli pozabila, bom vesela dopolnitve. Več o vsem, pa prepuščam našim cenjenim starešinam :P ...

lp :D

p.s. in seveda pohvala saši, ki je zbobnala sestanek in vsem udeleženim!!!
...with fresh on your mind and mountain in your soul...
Uporabniški avatar
WildRose
Prispevkov: 389
Pridružen: 04 Feb 2005, 14:22
Ime in priimek: Saša Bobič

Še Duško ni manjku, čeprav sumim, da do konca ni pogruntu o čem se menimo ;)

Še post-it listki, da ne bo šlo prehitro v pozabo :evil:
Forum:
- Samo ga mal sfrizira;
- Rok prepriča Janija da prevzame programerski del predstavitvene strani AOja, Bevk pa Mojco, da izbrska že izdelan dizajn in da vse skupaj končno ugleda luč sveta;
- vodje šol (Tinca, Samo, Miško) obvestila šolam (predavanja, ture) prenesejo na forum in organizirajo objavljanje reportaž/poročil s skupnih tur;
- Saša en četrtek organizira predstavitev Picase za objavljanje slik; lahko se odpre tudi npr. AOMatica galerija na Googlu..

Sprejem:
- Bevk poskrbi za diplome, laptop, muziko, dizajn majc,...
- dokončno ceno udeležbe oz. žur+pijača+majca+spanje, določi UOAO naslednji teden;
- Čečka zrihta, da se bo v koči lahko "prepevalo" ;)
- Saša organizira nabavo majc in tisk;
- vabilo za sprejem sestavi Žaka in ga pošlje Mojci v nadaljne razpošiljanje in objavo;
- dotična mora s sabo prnest cepine, če ne takoj dobi 10 udarcev več :P
- VSI: širijo novico o sprejemu in zvabijo pod Storžič čim več članov, predvsem starejših in tistih, ki so že obupali in ne hodijo več na ferajn - tradicija ne sme zamret!
- Grega in Neda na dan sprejema organizirata matičarsko invazijo na Storžič, po vseh možnih pristopih.

Načeli smo še temo skupnih akcij Matice in taborov, pa nam je zaradi obujanja spominov zmanjkalo časa za kakšne bolj konkretne dogovore in zadolžitve. Ta tema bo na vrsti na naslednjema sestanku, takoj po novem letu.

Sestanek je bil konstruktiven in je potekal v dobrem vzdušju. Naj ta val dobre volje in pozitivne energije ne ostane za vrati Trdinove, ampak naj se širi naprej med naše člane. Ja. :)
Kako naj pogledam resnici v oči, ko pa prasica vedno miži!
Odgovori