Učno obleganje Velike Mojstrovke

Herojske zgodbe z gora in gostiln.
Odgovori
zaspanka
Prispevkov: 170
Pridružen: 12 Okt 2007, 09:40
Ime in priimek: Manca, Jesenice

Sobota po dežju in v meglicah, pred odpravo in pred poletjem... po kratki noči za punce (pametno smo se odpravile spat v Kočo na gozdu, da bi za zbor ob šestih lahko vstale urco kasneje in ja, vstale smo že kasneje, zaspale pa najbrž tudi :) žur mladih tolkalcev in maraton polhov sta bila dobra šola, zakaj naslednjič te napake ne bomo ponovile)... napad Rokovih tečajcev (2:3 za ženski spol :wink: ) na Veliko Mojstrovko. Rezultat:

Steber revežev za Marinko in Kristiana v Rokovem vodstvu, light and fast in tokratni izlet je razkril Kristianovo 'hibo' - pol kile kruha v nahrbtniku (mi2 s Katjo se najbrž še nekaj časa, če sploh, ne bova znebili oznake, da nosiva s seboj v nahrbtniku deset kil rozin - Katja in šest litrov vode - jaz),

Smer Debelakove za naju s Katjo; ona v družbi Dejana, jaz Mateja; ni bilo samotno (smo bili pač štirje), vroče pa tudi ne; sprožili smo kar nekaj kanonad, nismo pa preverjali, če je kakšna ovčica spodaj podlegla. Na srečo za nami ni bilo drugih :), samo megla pod ritjo in nori razgledi vsenaokoli nad meglo,

Kovinarska smer za Mateja pod Davorjevim vodstvom; tudi onadva light and fast, na pivu v Koči na gozdu pa že precej pred nami :wink:

Po Martinčkanju na vrhu (dobrih šest ur nam je vzelo uživanje v vertikalnem učenju) vroč sestop do avtov na Vršiču, z obveznim ritjem po šodru in po rušju (kdor ne gleda okoli, se bo pač naučil, da bo to naslednjič storil - čeprav v senci, se mi plazenje po kilometru rušja ni zdelo prav prijetno, štrik bi pa očitno rad ostal v senci, ker se mi je milijonkrat zapletel; in ne, nisem ga preveč grdo zvila :roll: ), potem pa olajšujoč prehod iz belih čeveljcev v sandalčke in mrzle žemljice v Koči :P Veliko smeha v prijetni družbi, golaž, krapi (brez okusa mulja, pač pa s skuto), ričet in še kaj... Razširjena matičarska družba (Grega M in (še) en Matej sta prišla na Vršič na štrukle, he he; seveda plezalno zaslužene) in fajn zaključek lepega dneva. Sedaj pa šolske počitnice do jeseni :( zato se poročevalka poslavljam.

Fantje, hvala in se priporočamo še za kakšno plezarijo (vaja dela mojstra).

Rok (in ostali odpravarji), srečno!

Uživajte pa vsi!

Aja, kar se slikc tiče, pa že veste, kako gre :wink:
Na juriš! :P
Dejan
Prispevkov: 137
Pridružen: 09 Feb 2005, 13:07
Ime in priimek: dejangrigillo

not mač of d slikce
Uporabniški avatar
Evil Eve
Prispevkov: 199
Pridružen: 06 Dec 2005, 09:30
Ime in priimek: Eva Grosek

joj, tole se pa fajn bere.

manca, ob telih tvojih opisih se vedno znova vprasam, ce se nisem narobe odlocila, da nisem sla se enkrat v letni del alp.sole.

no, ja....
sm bla pa vsaj na eni fajn poroki :)
... da začutim, da živim...
Uporabniški avatar
Evil Eve
Prispevkov: 199
Pridružen: 06 Dec 2005, 09:30
Ime in priimek: Eva Grosek

aja, pa se neki me zanima.
a ste tecajci tut kej naprej plezal in kaksen klincek zabil?
... da začutim, da živim...
zaspanka
Prispevkov: 170
Pridružen: 12 Okt 2007, 09:40
Ime in priimek: Manca, Jesenice

Debelakovi nisva nič naprej lezli in nič zabijali, samo izbijali ;) Je bilo prehitro konec smeri :? Ostajajo cilji za naprej, klini za zabit pa tudi. Tokrat noben ni poletel dol...
Na juriš! :P
bednik
Prispevkov: 219
Pridružen: 25 Feb 2005, 20:06
Ime in priimek: rok_blagus

Najprej zahvala Manci za lepe opise naših pred poletnih potepanj. Potem zahvala vsem inštruktorjem, ki ste mi pomagali. Res je lepo biti vodja šole, kjer se inštruktorji sami javljajo za pomoč pri izvedbi izletov.
Se vidimo jeseni, ko nas čaka še nekaj lepih izletov. Do takrat pa ne pozabite na trening, trening in trening.
pleskar
Prispevkov: 61
Pridružen: 05 Mar 2007, 16:46
Ime in priimek: Kristian, MB

Živjo, pristavljam še par fotk.



Slika




Slika




Slika



Kle se je Dejan pojavu na razu.

Slika




Slika




Slika




Slika





To je pa dobra dva tedna nazaj - kondicijska tura - Zeleniške špice.
(Mi ne dela internet, zato nisem nič že prej objavu.)

Slika




Slika




Slika



Vodja šole in njegov ponos na tečajce.

Slika




Slika
Odgovori