Premiera filma Špaltna Ekspres - zadnje vstopnice

O vsem, kar res ne paše nikamor drugam...
Odgovori
BŠumrada
Prispevkov: 2
Pridružen: 13 Feb 2009, 17:59

Premiera filma bo v torek, 3. marca, ob 19. uri, v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma.

Vstopnice so že v predprodaji - večina dvorane je že razprodana, morebitne interesente vabimo, da si zagotovijo še zadnje vstopnice!

Da bodo obiskovalci dobili krila za ogled filma, bo pred premiero poskrbel Red Bull, po projekciji filma pa bo nagradno žrebanje, v katerem sodelujejo vsi obiskovalci. Izžrebane bodo tri privlačne nagrade - ne mečite proč vstopnice!

Ogled video napovednika filma

Slika

Več o vsebini filma

Dokumentarni film prikazuje kulturo in življenje lokalnih prebivalcev ter potovanje iz glavnega mesta Biškek na severu do juga države Kirgizistan, včasih del Sovjetske zveze, vse do vojaško nadzorovanega gorskega mejnega pasu s Kitajsko. Prav v gorah Nebeškega gorovja (Kokšal Too) se odvija večina filma te unikatne in nepozabne avanture. Film prikazuje tako zmagoslavje in srečo ob uspešnih alpinističnih vzponih in spustih kot tudi zaskrbljenost, osamljenost in obup v kritičnih trenutkih ob nesreči udeleženca odprave, stotine kilometrov stran od civilizacije.

Nakup vstopnic v predprodaji tukaj

Lepo pozdravljeni!
BŠumrada
Prispevkov: 2
Pridružen: 13 Feb 2009, 17:59

Naj povem, da zaradi ogromnega zanimanja za ogled filma, je bila Linhartova dvorana v Cankarjevem domu prodana v štirih dneh, tako da smo se ustvarjalci filma odločili, da bo si film možno ogledati v še eni predstavi in sicer ob 21h, prav tako 3 marca v Cankarjevem domu.

Karte lahko kupite na blagajni Cankarjevega doma ali pa preko interneta na tej povezavi: Povezava do spletnega nakupa.

Lp
Odgovori