Pleznje/piknik/kopanje v Bohinju

Uporabne novice in obvestila zanj in zanjo.
Odgovori
Uporabniški avatar
tweety
Ime in priimek: Jernej Turn?ek, Ljubljana

V soboto, 25.7.2009, se gre v Bohinju. Čez dan bomo plezali, se kopali... po želji, popoldan pa imamo piknik.

Novopečeni Matičarj, če nimate potrebne opreme, se javite in vam jo bomo zrihtali. Pod Belvijem bo tudi nekaj napeljanih smeri (top rope). To je pa link do smeri http://www.plezanje.net/climbing/db/sho ... p_ctx=long .

Piknik bi se začel okrog šestih, sedmih popoldan. Načeloma pod Belvijem.

Če pozna kdo kako varianto, kje bi lahko spali/šotorili, na dan z besedo. Jaz bom probal urediti nek travnik, kjer bomo lahko postavili šotore, v najslabšem primeru pa v kamp. Itak bo pa žur do jutra. :)

Prijavite se lahko na forumu, na jernej1235AFNAsiol.net ali na 040 167674. 10 EUR pa se pobira na Ferajnu ob četrtkih ob 21ih.

Se vidimo!

Jernej
Uporabniški avatar
tweety

Sem včeraj mal prehitr tipku. Mail za prijave in vse ostalo je jernej12345AFNAsiol.net .
Uporabniški avatar
tweety

Zdravo,

Vremenska napoved za vikend je relativno OK, zato piknik in vse ostalo bo. Travnika za piknik in spanje mi ni uspelo zrihtat, tako da bomo imeli piknik v plezališču pod Belvijem ( http://www.plezanje.net/climbing/db/sho ... p_ctx=long ). Piknik se bo začel popoldan, po 18i uri. Prijave zbiram na jernej12345AFNAsiol.net in 040 167674, 10 EUR prispevate v četrtek po 21i na ferajnu ali v Bejlisu ( Cocoa ). Lahko tudi v Bohinju, le prijavite se prej, da ne bo zmanjkalo čevapčičev!

Kdor nima opreme, pa bi šel, naj javi. V vsakem primeru pa nujno prideite v četrtek na ferjan!

Aja, kot ste nekateri verjetno že opazili imamo na ferjanu ( Trdinova 8 ) hladilnik, v katerem je pivo. Ko iz hladilnika vzameš pivo, pustiš v hladilniku vsaj 1 EUR.

Ajde, Jernej
Odgovori