S TINETOM V DOMAČEM ROMBONU

Herojske zgodbe z gora in gostiln.
Odgovori
Kralj Matjaz
Ime in priimek: Matjaz Jeran, Radovlca

Slika
Po petkovi brci v temo, z Alenko, ki je vzela dopust, sva šla v Vrata preverit razmere. Jerman je šel raje frikat...
No od 9h do 14 sva bila v sneženju, zimska idila, ko bi prišla vsaj do bivaka...pa se je meni skoz ugrezal 20 cm, bla brez smuči. Primerno za družinske pogovore.

Slika
Ob 7h od avta čez ključ dostopa...manj kot uro do začetka smeri-po gozdu, ker je snega premalo, da bi šel po grabnu

Slika
Razgledi mega, mir in tišina, Jerebica vabi z Idrijsko, ki verjetno premore en skalnat skok V+.

Slika
Razmera ideališ, trdo, trdo, do pol stene prideš z zakrivljeno palico v roki.

Slika
Izstop desno na greben, ko se ti nad glavo postavi leden a slep izhod. Varujeva 3r., no navezana sva še kak meter več...

Slika
V objemu Koritnice z Mangrtom. Je bil kar mraz, sestopiva na Kluže-trdo do ceste...

Slika
Razgled na Pihavec, skrajno desno Triglav povsem bel.

Pri avtu sva ob 16.30, s slabo kondicijo in brez hitenja. Uživajte
Boli me kita, strokovno se reče tendinitis.
Uporabniški avatar
Izi
Ime in priimek: Brezovica

Lepa tura. :)

Koliko je bilo pa kaj snega na vrhu Rombona?

A je bilo tudi kaj klož?
Izi
Kralj Matjaz
Ime in priimek: Matjaz Jeran, Radovlca

Snega na vrhu dovolj, da je bvse pod snegom, opast ima tudi do 1m, čisto trda, za pikat.

Mestoma je bilo napihano ampak brez klože do 30cm, sicer pa super trdo, au kolena ko sestopaš z derezami...

ps: sem pa slišal včeraj na plastiki pr bricu, da je okoli kanjavca mega nevarno, metrske klože v dveh nadstropjih, , na dnu pa frnikole...

srečno
Boli me kita, strokovno se reče tendinitis.
Odgovori