Naslednji vikend (27.-29.5.2011) bo plezalni tabor nadaljevalne alpinistične šole 2010/2011. Točna lokacija še ni znana, možne pa so Bivak pod srcem in plezanje v Rušci, Korošica in plezanje v Dedcu, Vežci,... ter Bivak pod Skuto, s plezanjem v Koglu, Štruci, Skuti... V primeru slabega vremena se tabor prestavi na sledeči vikend.
Prosim če mi svojo udeležbo čim prej potrdite.
Nadaljne informacije sledijo.
LP, m
Tabor v kopni skali za NAŠ 2010/2011
-
Jernej Horvat
- Ime in priimek: Ljubljana
Potrjujem udeležbo.
lp, j
lp, j
Prosim če mi svojo udeležbo čim prej potrdite.merman napisal/-a:Naslednji vikend (27.-29.5.2011) bo plezalni tabor nadaljevalne alpinistične šole 2010/2011. Točna lokacija še ni znana, možne pa so Bivak pod srcem in plezanje v Rušci, Korošica in plezanje v Dedcu, Vežci,... ter Bivak pod Skuto, s plezanjem v Koglu, Štruci, Skuti... V primeru slabega vremena se tabor prestavi na sledeči vikend.
Prosim če mi svojo udeležbo čim prej potrdite.
Nadaljne informacije sledijo.
LP, m
ja nisam odavde.....
Tabor bo! Vreme tudi!
Gremo na bivak pod srcem (bivak rezerviran). Plezalo se bo v steni Rušice( mogoče ČE ČE bo zgledalo dovolj suho pa tudi v Špiku in Frdamanih policah) . Tko da veselo na internet in izbrskajte vse možne skice in opise za omenjene stene.
Sabo morate imet vse za plezanje v kopni skali (cvilinge, kline, frende, jebice, uponke, plezalke, gurtne, prusike, komplete, čelade... in ne pozabite na kladivo!!!!). Za na bivak pa vzemite roštilj, čevape, pivo, (voda je 15min od bivaka) spalko in ostalo navlako...
Tako, za enkrat vas je prijavlenih 7, nevem pa kje se skrivajo še ostali Janezi, Blaži...Dejte se mal poklicat med sabo!
LP, matevž
P.S.: Na bivaku morate bit v soboto ob 8ih zjutraj. Imate dve opciji:
a) v soboto ustanete ob petih zjutraj in odrinete proti bivaku
b) pridete na bivak že v petek popoldne/zvečer (jaz bom štartal med peto in šesto popoldan iz martulka).
Gremo na bivak pod srcem (bivak rezerviran). Plezalo se bo v steni Rušice( mogoče ČE ČE bo zgledalo dovolj suho pa tudi v Špiku in Frdamanih policah) . Tko da veselo na internet in izbrskajte vse možne skice in opise za omenjene stene.
Sabo morate imet vse za plezanje v kopni skali (cvilinge, kline, frende, jebice, uponke, plezalke, gurtne, prusike, komplete, čelade... in ne pozabite na kladivo!!!!). Za na bivak pa vzemite roštilj, čevape, pivo, (voda je 15min od bivaka) spalko in ostalo navlako...
Tako, za enkrat vas je prijavlenih 7, nevem pa kje se skrivajo še ostali Janezi, Blaži...Dejte se mal poklicat med sabo!
LP, matevž
P.S.: Na bivaku morate bit v soboto ob 8ih zjutraj. Imate dve opciji:
a) v soboto ustanete ob petih zjutraj in odrinete proti bivaku
b) pridete na bivak že v petek popoldne/zvečer (jaz bom štartal med peto in šesto popoldan iz martulka).
pučas pa z´andahtjo!