ALPINISTIČNA ŠOLA 07/08
OK, gremo v Tamar pogledat kolk je ledu.
Dobimo se v Planici na parkplacu ob 7:45 (do ke je cca 1,5h vožnje).
Rabte 2 cepina, dereze, opremo za varovanje, čelado valda, štrik, nepremočljivo obleko (potapljaško), rezervne rokavice, klobase in pivo za inštruktorje...
Vrnemo se ob 16 do avta.
Kšn rezerven cepin bomo mel tud mi sabo, če kdo nima dveh.
Dobimo se v Planici na parkplacu ob 7:45 (do ke je cca 1,5h vožnje).
Rabte 2 cepina, dereze, opremo za varovanje, čelado valda, štrik, nepremočljivo obleko (potapljaško), rezervne rokavice, klobase in pivo za inštruktorje...
Vrnemo se ob 16 do avta.
Kšn rezerven cepin bomo mel tud mi sabo, če kdo nima dveh.
Gremo v nedeljo, 20.4., pogledat, če Kramarca še stoji. Štart ob 5-ih pri Domu pod Storžičem. Upoštevajte, da se mogoče brez ketn ne bo dalo prit do bajte.
Potrebujete vso osebno opremo, opremo za varovanje in gibanje v zasneženem svetu, dva cepina, kak klin in vrv na navezo.
Če imate še kakšna vprašanja ali če je kdo brez prevoza, naj me pokliče (031 339 675)
Potrebujete vso osebno opremo, opremo za varovanje in gibanje v zasneženem svetu, dva cepina, kak klin in vrv na navezo.
Če imate še kakšna vprašanja ali če je kdo brez prevoza, naj me pokliče (031 339 675)
dobimo se v ponedeljek 2.6. ob 16:15 na turncu. Bodite točni, da bomo do večera lahko končali.
Potrebna oprema:
reverso
2× prusik debeline 5-6 mm, dolžine vsaj 3 m (eden lahko malo daljši)
3× matičarka
1× štantgurtna
2-3 komplete
1× vrv na navezo
Demonstriral bo Magi po najnovejših smernicah PZVI-ja ( to so tisti, ki vas zajebavajo in mečejo na izpitih za alpiniste)
Udeležba obvezna za tiste, ki hočete na ledeniško turo.
Vabljeni tudi ostali, ki vas zadeva mogoče zanima.
Potrebna oprema:
reverso
2× prusik debeline 5-6 mm, dolžine vsaj 3 m (eden lahko malo daljši)
3× matičarka
1× štantgurtna
2-3 komplete
1× vrv na navezo
Demonstriral bo Magi po najnovejših smernicah PZVI-ja ( to so tisti, ki vas zajebavajo in mečejo na izpitih za alpiniste)
Udeležba obvezna za tiste, ki hočete na ledeniško turo.
Vabljeni tudi ostali, ki vas zadeva mogoče zanima.