Se zlo strinjam. Najbolj?i forum je ?iv forum.
In na? forum ?ivi (al pa predvsem zato), ker na njemu objavljamo tud neumnosti. Ampak ?e ne bi blo na forumu kar naprej nekih novih objav, ga ne bi tako radi obiskovali, kar bi zelo pove?alo mo?nost, da spregledamo tudi kaj koristnega (Novice, Objave ?ol...). Potem forum nima smisla in se lahko vrnemo na obve??anje po mejlih.
Preveliko omejevanje svobode na forumu nam verjetno ne bo koristilo. Naj si pa? vsak sam selekcionira, kaj ?eli brati. Bi bilo pa lepo, ?e se bomo vsaj podpisovali pod svoje prispevke, prijavljeni ali ne.
Spletni Gostje
Ce se omejuje dostop gostom oz se jim onemogoca pisanje postov, se mi zdi smiselno, da bi clani Matice dobili aktivacijo za forum ob vpisnini. Ker pa sem preprican da na nasem forumu sodelujejo tudi outsiderji, ki tudi kaj doprinesejo Matici (dobis soplezalca, nasvet,...), se mi zdi smiselno da taki gostje extra zaprosijo Matico (Admin) za dostop do foruma (brez clanarine), seveda po proceduri, ki bi zagotavljala njegve prave podatke.
Glede na to da je vcasih tesko najti soplezalko,solezalca, sopohdnika in sopohodnico in da so te vedno dobrodosli, bi bilo mogoce smiselno odpreti rubriko, ki bi bila namenjena izkljucno spletnim gostom.
Glede na to da je vcasih tesko najti soplezalko,solezalca, sopohdnika in sopohodnico in da so te vedno dobrodosli, bi bilo mogoce smiselno odpreti rubriko, ki bi bila namenjena izkljucno spletnim gostom.