Sobotna Vrta?a

Če iščeš soplezalca, popotnika, idr...
zaspanka

En del ta nadebudnih te?ajcev nas gre spucat svoje pore na Vrta?o v soboto. Detajlov ?e nimamo, mamo pa blagoslov na?ga ata Smrka (ki ni ve? samo na?, :cry: ).

Torej: ?e rab? nabavt kondicijo al pa samozavest, k nas bo ene treba ?akat, najprej malo bulji v ta pametno ?katlco, poj pa gremo kr v akcijo.

Se vidmo, al kva???

Aja, ?e to: po turi mamo pa namen ?e malo vadt snov, ki smo jo 'vzeli' na prej?njih turah... :shock:

Tko, pisala sem. Lahko no?! / Dobro jutro in ne-preve?-pokozlan petek!
Uporabniški avatar
WildRose
Ime in priimek: Saša Bobič

A ne bi ?li raj? u nedeljo? :wink: V soboto frikat na primorsko, u nedelo pa na sneg. Kaj prav??
Uporabniški avatar
jelena
Ime in priimek: Jelena Kljaji?, Ljubljana

Jest bi bla za Sa?ino varianto 8) , ker u nedeljo so neke kaplce na primorskem napovedane, bljh! :(
Uporabniški avatar
gregapega
Ime in priimek: Ljubljana

Nedelja, ako mo?e. Zaradi sobotnega son?ka...
Ne prezgodaj in ne prepozno, ne prehitr in ne prepo?a?.
sirota jerica

ojla,

jaz bi pa raj?i, da gremo v soboto na Vrta?o - kot predlaga na?a cenjena kolegica Manka Zaspanka. Da se nam slu?ajno v nedeljo ne skvari vreme. Pomojem bi blo bol?i (zarad vremena) v soboto na Vrta?o, pa v nedeljo frikat.

To je moje skromno mnenje...?e se boste pa zmenil druga?...jaz grem itak zraven....rabim samozavest in kondicijo (neki slaba, pa to...) q<c

LP

srotca
Uporabniški avatar
WildRose

Za v soboto so napovedane precej visoke temperature, kar za hribe pomeni tudi ve?jo nevarnost pro?enja plazov, :???: za v nedeljo pa ohladitev (tudi na primorskem + burja), tako da jaz osebno smatram, da je nedelja bolj?a izbira za hribe. Ampak, to je res samo moje mnenje.
Jaz bi ?la v soboto v eno izmed na?ih plezali??, Kal, Vipava, ... v nedeljo pa zgodaj zjutraj, dokler je podlaga ?e trda na kak?en turni smuk. Nekaj predlogov: Pod Kri?ko steno, Veliki Dra?ki vrh, lahko tudi Vrta?a ali pa Suho ru?evje, ...
?e kak?en kandidat?
Uporabniški avatar
Klemen
Ime in priimek: Ljubljana, Klemen Av?i?

Ojla
Jaz bi ?el smu?at v Turski ?leb. Kandidat je tudi ?anki pa Ga?per s kladivom.
V nedeljo je poklju?ki maraton, tko da bo kar gne?a na Pokljuki.
Don't shit where u eat
grega pega

Spet tok predlogov , da se do ponedeljka ne bomo zmenili.
sirota jerica

Ej, ankl Sem (cyber samo)

kaj pa ti misli? za vreme...ce se bo? kaj potikal tod okoli, prosim podaj svoje cenjeno mnenje o plazovih, visoih temperaturah v soboto...pa ohladitvah pa to v nedeljo.

Pomojem se bomo la?i odlo?l...

tole s tem predlogi je ?e prav stresno..tolk opcij pa tolk mal ?asa...

tvoje ov?ke [smilie=mylove.gif]
Uporabniški avatar
jelena
Ime in priimek: Jelena Kljaji?, Ljubljana

Hojla! Mal sem pregledala vremenske pa sne?ne razmere, tu je nekaj podatkov: Iz ministrstva za abrambo poro?ajo, da bo v soboto v SV Slo proti pop poobla?itev, prot ve?eru pa ?e rahel de?ek, drga? bo pa toplo, v nedeljo bo zmrno do prete?no obla?no, na primorskem bo hladneje, pihala bo burja.
Aladin pravi, da bo v sob. 2. stopnja nevarnosti plazov, ?ez dan se zaradi visokih temp. lahko pove?a, predvsem na strmih, prisojnih pobo?jih. V ned. bo hladneje, nevarnost plazov pa zmanj?ana.
?e so podatki napa?ni, se obrnite na omenjene vire, upam da bo vse skupaj v pomo?. 8)
Uporabniški avatar
Poison Ivy
Ime in priimek: Ivana Odič

?ivjo! ?e bo res tako vreme, kot pravi jelena, bi lahko ?li v soboto frikat v vipavo, v nedeljo pa na vrta?o. aja, ?e bi raj?i ?li turski ?leb je men tud kul. :cool: lepo po?as se bomo vse zmenil... :D
"Maybe true. Maybe not true. Better you believe." - Sherpa saying.
CyberSam
Ime in priimek: Samo Krmelj

Res je, kar je Jelana napisala. ampak mislm da ?e greste na vrta?o ( po severni strani) ni panike niti v soboto sam dost zgodi pejte.
stvar je sam v tem al raj? frika? v nedelo v eni megli, pa gre? v soboto po soncu na vrta?o al kontra. js sm se zato odlo?u za drugo varjanto sob frikat, ned hribi. ?e je ?e kdo za se lah skp namenmo. jelena se ?e nagiba.
Pa za vikend je tud Planica ne pozabt
Uporabniški avatar
WildRose

Matr, zdej mamo pa isto temo na dveh koncih :( Jaz sem tud za frikarijo v soboto. In za Gorenjsko v nedeljo. ?e je ?e koga prepri?ala vremenska, naj se javi.
CyberSam
Ime in priimek: Samo Krmelj

ja js sm jo odpru k sm mislu da sa sam ?e finese mente za vrta?o. no kukrkol se najbr? vidmo jutr
sirota jerica

ok...

pol smo pa zmejneni...juhuuuuuuuuuuuuuuuuu...pa gremo...martin?akt na vro?e skalce...probat nove plezal?ice...pa se lu?tno met...

KDAJ JE MEETING POINT IN KJE?

ker lep dan je danes za popizditi....jutr bo pa ?e lep?i.

[smilie=my heart fire up for you.gif]
Odgovori