Živela klasika!

Herojske zgodbe z gora in gostiln.
Odgovori
Uporabniški avatar
tagajstna
Ime in priimek: Neda Podergajs

To soboto me je zagrabila raziskovalna žilica in odločila sem se za spoznavanje osrednjega dela Stene. Bo morda kdaj pozimi prav prišlo. Pa sem pograbila novopečenega pripravnika Igorja in, khm, potapljača Gregorja (ki pa mu dokazano višine ležijo vsaj toliko kot globine) in smo šli potipat Bavarsko. Malo sem bila skeptična nad Miheličevim opevanjem čudovite skale, a po nepotrebnem. Vrsti se ena lepa štirica za drugo.
Da nam slučajno ne bi bilo dolgčas, smo pošteno zgrešili Zimmer-Jahnov izstop in potegnili še nekaj "dodatkov". Stena nam je bila očitno naklonjena – kadarkoli so bile na skici šodraste grape, je nam uspelo zgrešiti po kompaktnih platah in kaminih. Ker nam je na izstopu nad glavami že pošteno pogrmevalo, smo oddirjali naravnost na Kredarco, kjer smo super turo zabelili še z žganci in slovenskimi narodnimi...
Never ever give up!!
Uporabniški avatar
Rado
Ime in priimek: Rado

Potapljaška podsekcija AO LJ-M v ustanavljanju z zanimanjem prebira vesti o potapljačih na ferajnu. Kak dan, ko vreme ne bo dopuščalo obiska hribov, lahko naredimo kak potop.

LP
Rado
Odgovori