Steber revežev za Marinko in Kristiana v Rokovem vodstvu, light and fast in tokratni izlet je razkril Kristianovo 'hibo' - pol kile kruha v nahrbtniku (mi2 s Katjo se najbrž še nekaj časa, če sploh, ne bova znebili oznake, da nosiva s seboj v nahrbtniku deset kil rozin - Katja in šest litrov vode - jaz),
Smer Debelakove za naju s Katjo; ona v družbi Dejana, jaz Mateja; ni bilo samotno (smo bili pač štirje), vroče pa tudi ne; sprožili smo kar nekaj kanonad, nismo pa preverjali, če je kakšna ovčica spodaj podlegla. Na srečo za nami ni bilo drugih
Kovinarska smer za Mateja pod Davorjevim vodstvom; tudi onadva light and fast, na pivu v Koči na gozdu pa že precej pred nami
Po Martinčkanju na vrhu (dobrih šest ur nam je vzelo uživanje v vertikalnem učenju) vroč sestop do avtov na Vršiču, z obveznim ritjem po šodru in po rušju (kdor ne gleda okoli, se bo pač naučil, da bo to naslednjič storil - čeprav v senci, se mi plazenje po kilometru rušja ni zdelo prav prijetno, štrik bi pa očitno rad ostal v senci, ker se mi je milijonkrat zapletel; in ne, nisem ga preveč grdo zvila
Fantje, hvala in se priporočamo še za kakšno plezarijo (vaja dela mojstra).
Rok (in ostali odpravarji), srečno!
Uživajte pa vsi!
Aja, kar se slikc tiče, pa že veste, kako gre