V sredo 13.04.05 je predvidena vaja za te?ajnike A?05 v Turncu pod ?marno Goro. Dobimo se 16:30 tam kjer ?tarta zavarovana pot na Grmado.
?e bo slu??ajno fejst scal zadeva odpade in to javim tukaj jutr do 12h.
IZLET A? 05
Da mal Sam?ija prehitim ... po moje ti spada? v A?05, s ?olo ste za?el pa letos spomladi - pred par tedni.
A? - alpinisti?na ?ola (za?etna)
NA? - nadaljevalna alpinisti?na ?ola
NA?05 bo ?tartala jeseni, vanjo pa bodo vklju?eni (biv?i) te?ajci A?04 - tako gre to.
??P in N??P, ki se za?enjajo v?asih tudi jeseni, ?e si mela to v mislih, pa tlele pr Sam?iju ne ?tejejo kej dost ...
Dobrodo?la v kraljestvo kratic in birokratskega mete?a!
A? - alpinisti?na ?ola (za?etna)
NA? - nadaljevalna alpinisti?na ?ola
NA?05 bo ?tartala jeseni, vanjo pa bodo vklju?eni (biv?i) te?ajci A?04 - tako gre to.
??P in N??P, ki se za?enjajo v?asih tudi jeseni, ?e si mela to v mislih, pa tlele pr Sam?iju ne ?tejejo kej dost ...
Dobrodo?la v kraljestvo kratic in birokratskega mete?a!
polonka, polonka ti's kr fajn zmedena. Letos jesen ti nis mogla ?e ?is n? za?et. Generacija A? 05 je generacija, ki je za?ela Alpinisti?no ?olo letos (2005) pomladi in te generaciji pripada? tud ti.
Turnc pa je namesto sobotnega izleta, ker smo ga kenslal. Bomo pa mel spust po vrvi tko da prid ?e se nezna?.
Turnc pa je namesto sobotnega izleta, ker smo ga kenslal. Bomo pa mel spust po vrvi tko da prid ?e se nezna?.
joj, pa me res tale pomlad daje, sej sem mislila nas, ki smo spomlad za?el
jest bom verjetn kar pr?la, ?eprav se ?e znam spu??at po vrvi, lahko pa kej pomagam - ?e je to za?elen?
a pa ostali na?i te?ajci vejo za jutr, sej jih pomoje ve?ina ne ?ekira foruma?
pa hvala za lekcijo o kraticah
zdej sem res vstopila ?e v en svet okraj?av (ko da drugih ne bi blo dost)
jest bom verjetn kar pr?la, ?eprav se ?e znam spu??at po vrvi, lahko pa kej pomagam - ?e je to za?elen?
a pa ostali na?i te?ajci vejo za jutr, sej jih pomoje ve?ina ne ?ekira foruma?
pa hvala za lekcijo o kraticah