Plezalni tabor Paklenica

Uporabne novice in obvestila zanj in zanjo.
Odgovori
Uporabniški avatar
tweety
Prispevkov: 281
Pridružen: 20 Apr 2005, 19:28
Ime in priimek: Jernej Turn?ek, Ljubljana

Zdravo,

za prihajajoče praznike se Matičarji odpravljamo v Paklenico. Tabor bo potekal od petka pa do vključno ponedeljka, od 2.- 5.4. torej. Tabor je primeren za vse, saj so v kanjonu tako opremljene športno plezalne smeri, kot več raztežajne neopremljene smeri. Informativni sestanek bo ta četrtek, 24.3., ob 20ih v društvenih postorih na Trdinovi.

Okvirni program:

Petek, 2.4. : zvečer zbor udeležencev, razpored navez za soboto, druženje
Sobota, 3.4. : plezanje, zvečer razpored navez za nedeljo, druženje
Nedelja, 4.4. : plezanje, zvečer razpored navez za ponedeljek, druženje
Ponedeljek, 5.4. : plezanje, zvečer odhod domov

Kako do tja:

Ljubljana-Starigrad, Paklenica = cca. 350km, 4h, uporabite Google Maps

Nastanitev:

Večina nas bo spala v kampu Aniča Kuk. Potrebujete opremo za kampiranje, šotor, spalno vrečo... Glede na množičen obisk, bi bilo fino da si rezerviramo prostor. Možna je tudi nastanitev v apartmajih.

Hrana:

Za razliko od tabora v Logu, tokrat za hrano poskrbi vsak sam. Sem spada tudi posoda, gorilniki...

Plezanje:

Tečajniki alpinistične šole boste več raztežajne smeri plezali na isti princip kot na taboru v Logu, torej kot drugi v navezi z alpinistom ali inštruktorjem. Za vse ostale naveze se obrnite na vodjo šole, Iztoka. Eno raztežajne športno plezalne smeri lahko plezate tudi z ostalimi. Udeležba zelo zaželjena.

Tečajniki športno plezalne šole lahko plezate le pod nadzorom inštruktorjev ali športnih plezalcev. Ker tabor ni vključen v ceno šolanja, vas udeležba stane 25 EUR. Udeležba zaželjena.

Ostali člani odseka, po pameti in zmožnostih.

Kar se opreme tiče, imejte tečajniki s sabo vse kar premorete za skalno plezanje.

Ostale informacije dobite na informativnem sestanku. Pridite! Zaradi lažje organizacije se za tabor zabirajo prijave. In sicer na email jernej12345 AFNA siol.net. Za tečajnike alpinistične in športno plezalne šole so prijave obvezne! Oglasite se tudi alpinisti, inštruktorji in športni plezalci, ki ste pripravljeni pomagati pri plezanju s tečajniki. Ostali se prijavite, če želite da vam rezerviram prostor v kampu Aniča Kuk. Prijave se zbira do torka.

Se vidimo v četrtek! Udeležba na žuru je pa jasno obvezna!

ajde, Jernej
Uporabniški avatar
tweety
Prispevkov: 281
Pridružen: 20 Apr 2005, 19:28
Ime in priimek: Jernej Turn?ek, Ljubljana

Zdravo!

Zaradi komplikacij pri rezervaciji, prostora nisem rezerviral. Načeloma spimo v kampu Aniča Kuk, zadnji kamp na levi, na poti v kanjon. Prostora je za recimo 30 šotorov, tako da prej ko pridete, več izbire bo. Lahko pa se med sabo zmenite, da vam tisti zgodnji rezervirajo prostor.

Danes ob 20.30 bo na Trdinovi sestanek za tabor, da razjasnimo še vse nejasnosti, razporedimo po avtomobilih... Tako da pridite. Sledi pa jasno pirček v Bejlisu.

Se vidimo!

ajde, Jernej
Uporabniški avatar
Izi
Prispevkov: 427
Pridružen: 25 Mar 2005, 10:20
Ime in priimek: Brezovica

Kaže da bo v soboto še lepo vreme:), v nedeljo pa bo že oblačno. Ker bo v ponedeljek najverjetneje deževalo :/ se bomo domov vrnili že v nedeljo.
Izi
GregorM
Prispevkov: 450
Pridružen: 09 Feb 2005, 14:47

Če je vremenkotom za verjet, bo začelo deževat v nedeljo po 12h. Torej imamo en dan in pol za plezat, kar sploh ni tako slabo.
Odgovori