na dana?njo popoldansko frikarijo v skrito plezali??e za I?ko vasjo.
V soboto proti ve?eru ali v nedeljo v zgodnjih jutranjih urah se s trolom od Klemena odpravljava smu?at iz Grintavca, je zapal dvajst centi fri?ca,
bi mogo?e se kdo soudele?il, bo sonce sijalo baje, pa za ene 1500m spusta je, komur je vse to premalo naj dodam ?e podatek, da gremo po turi na pico in pivo, ?e pa to ni dovolj...
vabljeni in ?iveli!!!
Vas vabi!
Cvi?ek, jest grem dans namest na frikarijo na policijsko postajo, ker so mi v?eri pred Bejlijem ukradl tablce. O?itno tud umazan avto ve? ne pali. ?e najde? kak?ne sledove "nasilja" nad svojim tele??kem, se mi loh prdru?? na Trdinovi, po mojem bi blo kaj zabavno!
al je tankal al je spizdu en avto pa dal tvoje tablce gor al bo dns po?to oropal...
vsekakor si udele?ena v kriminalno dejanje in bo? poletje pre?ivela v ?uzi
jaz se vstavim mimogrede le v zoo vrtu, kjer bom odlo?il ma?ka, ki me zalezuje zadnje ure
vsekakor si udele?ena v kriminalno dejanje in bo? poletje pre?ivela v ?uzi
jaz se vstavim mimogrede le v zoo vrtu, kjer bom odlo?il ma?ka, ki me zalezuje zadnje ure
sm ?e ad u?eraj navit, sm hodu s palcam in tu brez pa??kau
Ja, to se je ziher tista mafja iz "Mladega ?i?karja" spet preve? ?am?nit najedla in v kombinaciji s ?etrtkovo detektivko so po sistemu brain-storminga nedvomno pri?li do ideje vredne omembe v kaki novi slovenski AVTObiografiji. Sam da jest ?tepanjsko mafijo vpokli?em