ola,
a je kdo slućajn šel pogledat slap v Borovnici, če je slučajn narjen, kar pridvidevam da je.
No vseen grem pogledat jutri ali pa v soboto. lp
ola
Malo offtopica ampak vseen, sj ne bo noben zameru
Končno sem ujel malo časa in namest da bi zavil pod Gonte, kjer Javoršek pravi, da razmere so, sem se danes odpravil pogledat razmere v Iški vintgar..... Ker ne vem kje točno so "tapravi" slapovi in ker sem bil malo pozen, sem kar zavil tja kjer vem, da je nekaj vode 
Uglavnem....na določenih mestih je dobro narejen, na nekaterih mestih premalo. Sveča zgleda kar zanimiva, danes mi ni zneslo, ker je bila prehitro noč.
Sem pa malo preplezavu ta kaskadni slap. Imena slapov ne vem, če kdo ve, naj prosim dopiše.
aja pa led je suh, tko da se dost lom...

Uglavnem....na določenih mestih je dobro narejen, na nekaterih mestih premalo. Sveča zgleda kar zanimiva, danes mi ni zneslo, ker je bila prehitro noč.
Sem pa malo preplezavu ta kaskadni slap. Imena slapov ne vem, če kdo ve, naj prosim dopiše.

Kako ni krpice ledu!? Danes med 6.45 in 9.00 je bilo kar nekaj ledu, čeprav res ne toliko kot v najboljših letih. Splezal vse, razen četrtega, ker je bolj bogi in ker je v gornjem delu poču. Se ga pa jasno da obvozt.
Fotke pa najdete na www.gornik.si pod GORNIK Ture.
ajde
Fotke pa najdete na www.gornik.si pod GORNIK Ture.
ajde