ola

Če iščeš soplezalca, popotnika, idr...
Odgovori
ancula
Ime in priimek: anja davidova

ola,
a je kdo slućajn šel pogledat slap v Borovnici, če je slučajn narjen, kar pridvidevam da je.

No vseen grem pogledat jutri ali pa v soboto. lp
que chucha !?!
javoršek
Ime in priimek: lj

Živjo, sem tole ža napisal....v Peklu ni "krpice" ledu. podobno je v Iškem kjer se nekaj dogaja z ledom, ampak ni omembe vredno, čez par minut pa napišem KJE je omembe vredno.
Džoni
UrosK
Ime in priimek: Uroš K

Malo offtopica ampak vseen, sj ne bo noben zameru :) Končno sem ujel malo časa in namest da bi zavil pod Gonte, kjer Javoršek pravi, da razmere so, sem se danes odpravil pogledat razmere v Iški vintgar..... Ker ne vem kje točno so "tapravi" slapovi in ker sem bil malo pozen, sem kar zavil tja kjer vem, da je nekaj vode :)
Uglavnem....na določenih mestih je dobro narejen, na nekaterih mestih premalo. Sveča zgleda kar zanimiva, danes mi ni zneslo, ker je bila prehitro noč.
Sem pa malo preplezavu ta kaskadni slap. Imena slapov ne vem, če kdo ve, naj prosim dopiše. :) aja pa led je suh, tko da se dost lom...
Slika

Slika
ancula

hvala za info. lp
que chucha !?!
Matjaz
Ime in priimek: Matja? Mohori? iz Loke

Kako ni krpice ledu!? Danes med 6.45 in 9.00 je bilo kar nekaj ledu, čeprav res ne toliko kot v najboljših letih. Splezal vse, razen četrtega, ker je bolj bogi in ker je v gornjem delu poču. Se ga pa jasno da obvozt.

Fotke pa najdete na www.gornik.si pod GORNIK Ture.

ajde
ancula

hvala matjaž, zame je to zadovoljivo.

še eno pitanje a li je kdo že plazezal val racollana, to je v bližini Travisia? me zanimajo razmere?
que chucha !?!
javoršek
Ime in priimek: lj

ne vem al samo mene zebe...., najbrž bo iz dneva v dan več ledu če bo mraz tkole "žgal", pa da Matjažu ne bo kdo avgusta napisal da ni več ledu!!
Džoni
Odgovori