Poletni tabor 2016

Uporabne novice in obvestila zanj in zanjo.
Odgovori
shukran
Prispevkov: 96
Pridružen: 07 Dec 2009, 19:47
Ime in priimek: Ana R.

Z neustavljivo hitrostjo se bliža težko pričakovani poletni matičarski tabor, ki bo letos potekal med 23. 7. in 31. 7. (lahko seveda prideš tudi prej in greš kasneje).

Ker je bilo lani baje tako noro dobr v La Berardu, se govori, da bomo letos tabor izvedli na isti lokaciji (baje je še ful materiala).

Kot pravi Auspuh: "lahk frikaš, plezaš dolge navrtane smeri, greš bicilklirat, greš na romantičen sprehod, pristopiš na 4000+, plezaš v resnih hribih, kopaš v mrzli reki... Vse to in še več, če se v naslednjih dveh tednih odločiš da greš."


Za več informacij preglej naslednje poste (med drugim tam najdeš informacije o spanju, vodničke, itd.): http://www.pd-ljmatica.si/forum/phpBB2/ ... php?t=4413 ali pridi poklepetat na ferajn 8)
Uporabniški avatar
merman
Prispevkov: 464
Pridružen: 10 Mar 2005, 10:08
Ime in priimek: matevž jerman

Hvala bogu, se tale tabor (in z njim dopust) končno približuje. Ker smo zadnje čase mal razpuščeni bi blo mogoče fino da se tlele mal pofočkamo, kdo gre, kdaj gre, s kom gre... da se lažje zorganiziramo in da se pofilamo po avtih.

Če mi uspe pridem jutri z vodničkom, ki smo ga kupili lansko leto, na ferajn, da si ga lahko skenirate/skopirate (če ga slučajno žekdo ni :? ).

Kdor še ni bil - prinesite stole, mize, gorilnike in ostalo kamping navlako...

lp, m
pučas pa z´andahtjo!
Odgovori