Alpinistični odsek PD Ljubljana Matica
Topel domek za vsakogar
 
Prijava |  Registriraj se |  Pomoč pogostih vprašanj  | Seznam članov |  Išči  | Galerija

Alpinistični odsek PD Ljubljana Matica Seznam forumov » Novice » Zavarovanje strokovnih kadrov PZS
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo 
Zavarovanje strokovnih kadrov PZS
PrispevekObjavljeno: Pet Jun 29, 2018 9:21 am Odgovori s citatom
smodlak
 
Pridružen/-aNed Feb 2010 13:49
Prispevkov32
Krajbrezovica boris bokavšek


Spoštovani,

pišem vam v zvezi z razpravo, ki je potekala na zboru načelnikov KA in zavarovanja odgovornosti alpinistov. Do sedaj je PZS zavarovala samo Alpinistične inštruktorje s potrjeno licenco. Z letošnjim letom pa smo dosegli, da so na seznam bili vključeni tudi vsi alpinisti, ki imajo potrjeno registracijo za leto 2018. Se pravi, vsi tisti, ki so alpinisti (ne tečajniki in pripravniki) in so v letu 2018 registrirani (po seznamu, ki ste ga oddali ob registraciji in so na njem navedeni vsi podatki, ki smo jih prosili).Zavedamo se, da veliko alpinistov pomaga pri alpinističnih šolah kot pomočniki AI.

Vsekakor pa še vedno velja, da so strokovni kader za vzgojo v alpinističnih šolah Alpinistični inštruktorji, alpinisti pa so lahko njihovi pomočniki.Prosim, da o tem obvestite svoje člane. Ker je kar nekaj vprašanj tudi glede zavarovanja, naj vas spomnim, da ste vsa navodila prejeli v začetku leta in so ta tudi ves čas na spletni strani KA PZS. Tudi glede tega informirajte vaše člane: https://ka.pzs.si/vsebina.php?pid=9In še pojasnilo glede Zavarovanja strokovnih kadrov:

ZAVAROVANJE STROKOVNIH KADROV PZSStrokovni kadri PZS so zavarovani za primer strokovnih napak, ki jih storijo pri opravljanju dejavnosti in posledica katerih je osebna in/ali premoženjska škoda.Zavarovanje odgovornosti strokovnih kadrov PZS

100.000,00

Območje kritja

svetZavarovalna vsota znaša 100.000,00 € po škodnem dogodku za posameznika in 1.000.000 € v agregatu, kar pomeni vsi zahtevki v enem letu za vse zavarovance.

Vsi registrirani strokovni kadri PZS bodo vključeni v zavarovanje samo v primeru potrjene licence za tekoče leto. Kandidati, ki pridobijo licenco med tekočim letom, so prav tako vključeni v kritje.

Zavarovanje odgovornosti strokovni kadrov vključuje: vodnike PZS in inštruktorje planinske vzgoje, alpiniste in alpinistične inštruktorje, inštruktorje, trenerje in vaditelje športnega plezanja, mentorje planinskih skupin, markaciste in markaciste inštruktorje ter turnokolesarske vodnike.

_________________
žeja me ja napadla, jaz sem se samo branil....
Poglej uporabnikov profil Najdi vse prispevke pod imenom smodlak Pošlji zasebno sporočilo
Zavarovanje strokovnih kadrov PZS
  Alpinistični odsek PD Ljubljana Matica Seznam forumov » Novice
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas  
Stran 1 od 1  

  
  
 Objavi novo temo  Odgovori na to temo  Powered by phpBB © phpBB Group
Theme designed for Trushkin.net | Themes Database.