fak, to pa je kr neki!
pa brez zamere,moje osebno mnenje!!!!!
smrekce
- Najvisja Instanca
- Ime in priimek: zadnje guralo
Recimo, da je sprememba dobrodo?la, borbeni vzklik je odli?en, samo ta nagnusen gorenjski ejga prosim ?e umaknete, ker ga moram ?e pri Dovjem prena?at.
Ne mene več prosit za izpisnice
smre?ica je lu?na, lepo je okra?ena, borbeni vzklik je pa mega pogruntav??ina, ejga pa ne pa?e v na?e okolje tu ga nam res ni treba tolerirat!
ali je to znak, da v bodo?e lahko pri?akujemo v vsakem letnem ?asu novo podobo foruma?
ali je to znak, da v bodo?e lahko pri?akujemo v vsakem letnem ?asu novo podobo foruma?
sm ?e ad u?eraj navit, sm hodu s palcam in tu brez pa??kau
-
Jana
Meni se pa zdi, pa to je moje osebno skromno mi?ljenje, da ima tisti, ki je naredil novo podobo, odli?en smisel za humor,
kar va?i posti nekako potrjujejo.
Z barvo je vzbudil pozornost, s fukat sprovociral, z ejga pa dotolkel.
Pa brez zamere.
kar va?i posti nekako potrjujejo.
Z barvo je vzbudil pozornost, s fukat sprovociral, z ejga pa dotolkel.
Pa brez zamere.
- project manager
- Kontakt:
ma tale ejga nej si nekam vtakne...mislim kwa.....
...takla mamo, pa kola se dajemo...
Kranjska Jana? ma zlo dober smisu za humor, sam upam, da nau vesoljnemu kranjstvu razgla?ala, da se je lblanskega foruma polastu gorenjski duh. Kwa je zdej. Gorenjski ejga je pr?u na en obisk in bo zihr ostau ?e do pondelka pol bo pa spizdu nazaj na Gorensk. Prej pa ne k bi se ga rd ?e mau na Metelkovi prbiju, pa, brezuspe?no itaq, lublanske bejbe po orto preganju.
lep vikend, pa apeliram na mal gostolubnosti.
na ?alost nenamerno, k bmi pasu cvi?kov per
Sieg
PS
sprememba je pa nastala eno mrzlo zimsko no?, ko sem upgrade-u forum iz 2.0.11, kar je bilo izjemno nujno na 2.0.18. pol so me pa mal prsti zasrbel. ah, jebiga , mogo?e mau nevljudno, ampak namen je biu dobr.
zaradi upgrade-a do ponedeljka ne bo mo?no nalagat slik v galerijo.
lep vikend, pa apeliram na mal gostolubnosti.
na ?alost nenamerno, k bmi pasu cvi?kov per
Sieg
PS
sprememba je pa nastala eno mrzlo zimsko no?, ko sem upgrade-u forum iz 2.0.11, kar je bilo izjemno nujno na 2.0.18. pol so me pa mal prsti zasrbel. ah, jebiga , mogo?e mau nevljudno, ampak namen je biu dobr.
zaradi upgrade-a do ponedeljka ne bo mo?no nalagat slik v galerijo.
Ne prezgodaj in ne prepozno, ne prehitr in ne prepo?a?.
- Poison Ivy
- Ime in priimek: Ivana Odič
Da ne bi slu?ajno skenslal pred 2. januarjem!
Men je kul malo prazni?nega vzdu?ja. Samo...borben vzklik ni niti slu?ajno neka NOVA pogruntav??ina, Cvi?ek. Je bolj kot staro vino...
Men je kul malo prazni?nega vzdu?ja. Samo...borben vzklik ni niti slu?ajno neka NOVA pogruntav??ina, Cvi?ek. Je bolj kot staro vino...
"Maybe true. Maybe not true. Better you believe." - Sherpa saying.